Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cele mai bune solutii de securizare a spatiilor profesionale

Noutate adaugata Luni , 15 Iunie 2020, 16:29:56
Cele mai bune solutii de securizare a spatiilor profesionale

In contextul pandemiei cu COVID-19, probabil cea mai importanta solutie de securizare a unui flux de munca eficient al companiilor este utilizarea de sisteme de preventie. Cu ajutorul acestor tipuri de echipamente, se poate impiedica un posibil focar de infectie intre angajati si asigurarea unui loc de munca sigur.  Desigur, acestea au o utilitate punctuala, care in situatia globala actuala isi regasesc eficienta si utilitatea la scara mare. Pe langa aceste echipamente, atunci cand vorbim de securitate, posibilitatile sunt nenumarate, fiecare dintre ele avand o serie de avantaje extrem de valoaroase. care tin de sanatatea si bunastarea fiecaruia dintre noi, nu trebuie sa uitam de siguranta locuintei. Din pacate, astfel de situatii de forta majora deseori atrag dupa sine cresterea ratei criminalitatii. De la spargeri de locuinte, masini, furturi, spatii comerciale etc., astfel de actiuni raufacatoare pot fi prevenite si descurajate prin instalarea de sisteme de securitate. Asadar, iata cele mai potrivite sisteme de securitate pentru aplicatii profesionale.

 

 

Sisteme de securitate pentru preventia raspandirii noului coronavirus

 

Cresterea cererii pentru astfel de sisteme este semnificativa in aceasta perioada. Daca pana de curand ele erau privite ca niste sisteme aproape demne de science fiction, acum ele au devenit o necesitate si o varianta de preventie utila in contextul pandemiei cu COVID-19.

 

Pe langa sistemele de supraveghere cu camere pentru masurarea temperaturii, o alta gama de produse „vedeta” in aceasta perioada sunt termo-scannerele, acele termometre cu infrarosu care pot masura temperatura corporala fara a fi necesar contactul uman. Le cunoastem deja cu totii, sunt folosite la scara mare acum pentru preventie, in special la intrarea in magazine, institutii etc., in locurile unde exista fluxuri mari de persoane.

 

Aceste sisteme cu camere termale sunt complexe, in special pe partea de software. Un astfel de sistem de detectie este format din camere termale dedicate citirii temperaturii umane, un software dedicat si sisteme de anuntare in timp real al valorilor crescute de temperatura (mai exact sub forma de alerta / alarma). Informatiile despre persoanele care au o temperatura mai mare decat cea normala vor fi salvate in sistem, iar sistemul va emite alerte in timp real.

 

Un alt tip de sistem de detectie a temperaturii umane il reprezinta portile de acces speciale, care pot detecta atat temperatura, cat si metalul. Este, deci, un sistem de securitate 2 in 1.

 

Apoi mai exista o solutie care duce scanarea la un alt nivel: sistemele de control access cu detectarea temperaturii umane, dar si daca individul care trece prin fata acestui controller poarta masca sau nu. Acesta poate fi setat ca in cazul in care un individ nu poarta masca, sa i se interzica accesul intr-un anumit perimetru.

 

Nu in cele din urma, utilizarea de solutii automate de restrictioanre a fluxului de persoane si numararea lor este o varianta extrem de utila care merita luata in calcul pentru spatiile interioare unde mai exista restrictionari.

 

Aici poti vedea gama noastra de solutii de securitate cu masurarea temperaturii corporale.

 

 

 

Mai departe vom continua cu solutii de securitate care tin de siguranta perimetrului unde se desfasoara activitatea profesionala si securizarea accesului in zone sensibile. Vom oferi cele mai importante solutii de securitate in functie de tipul de spatiu (comercial – productie).

 

Astfel, daca detii un spatiu comercial (magazin, farmacie, cafenea etc.) iata cum poti proteja spatiul si cum sa oferi protectie atat angajatilor, cat si clientilor.

 

  

1. Supraveghere video

 

Un astfel de sistem de securitate te ajuta sa monitorizezi activitatea din locatie si sa poti vedea oricand doresti ce se intampla in timpul programului. Mai mult decat atat, in cazul incidentelor, vei avea acces imediat la imagini importante, pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-au desfasurat evenimentele. Recomandam instalarea atat a camerelor de interior, dar si a celor de exterior, pentru o imagine de ansamblu, dar si pentru extra-siguranta. Prezenta camerelor de supraveghere va descuraja tentativele de spargere, astfel ca sansele ca locatia ta sa fie vandalizata sau jefuita scad semnificativ.

 

Aici poti vedea sisteme de supraveghere cu 4 camere, 8 camere si 16 camere.

 

 

 

2. Sisteme de alarma

 

Sistemele de alarma au devenit tot mai complexe, astfel incat cu ajutorul acestora poti nu doar sa fii alertat in cazul unei spargeri, dar acestea pot preveni incendii de proportii sau daune semnificative in caz de inundatii. Senzorii sistemului te vor alerta in cazul unui astfel de pericol, iar tu vei avea timp sa actionezi pentru a minimiza daunele. In plus, sistemele de alarma profesioanale pot fi dispecerizate, iar in cazul unui pericol in timpul programului, actionarea butonului de panica va apela echipa de interventii care se va prezenta la fata locului pentru a aplana conflictul.  

 

Aici poti vedea gama noastra de sisteme de alarma profesionale ELDESDSC si Paradox.

 

 

 

3. Sisteme anti-incendiu

 

Cea mai buna modalitate de a-ti asigura bunurile si spatiul detinut de pericolul si daunele cauzate de un incendiu este instalarea unui sistem anti-incediu. Senzorii de detectie vor sesiza modificarile de temperatura, prezenta fumului etc. si alerta va fi emisa imediat. Posibilitatea dispecerizarii unui astfel de sistem va garanta o interventie rapida si, astfel, poate fi evitata o catastrofa.

 

Aici poti vedea gama noastra de sisteme anti-incendiu.

 

 

 

4. Sisteme de control acces si pontaj

 

Daca vrei sa limitezi accesul persoanelor neautorizate in anumite incaperi sau sa permiti doar anumitor angajati accesul in anumite perimetre, poti face asta foarte usor, instaland un sistem de control acces. Astfel, se va permite deschiderea unor usi catre zone sensibile doar posesorilor de cod special, pe baza de amprenta sau tag pentru a limita posibilitatile de furt, pentru ca vei stii in permanenta cine a intrat in spatiul respectiv si la ce ora. De asemenea, anumite centrala de control acces au si functie de pontaj, ceea ce va eficientiza evidenta orelor prestate de angajati. O simpla scanare de cartela la inceputul programului, precum si la sfarsitul acestuia, iti va permite la sfarsitul lunii sa descarci un tabel electronic cu situatia orelor prestate de fiecare angajat in parte.

 

Vezi aici gama noastra de sisteme de control acces si pontaj.

 

 

 

Mai departe, daca vorbim de spatii mari de productie (fabrici, zone industriale etc.), iata cateva sugestii de alte sisteme de securitate, care impreuna cu cele mentionate mai sus, iti pot garanta un aport de securitate important.

 

 

5. Bariere de acces auto / automatizare de poarta

 

Accesul cu masina in zona industriala poate fi limitat si acordat doar angajatilor sau persoanelor autorizate prin instalarea unei bariere auto sau a unei automatizari de porti, in functie de specificatiile fiecarui tip de spatiu in parte. Accesul poate fi garantat cu ajutorul unei telecomenzi (sau prin telefon mobil, daca este instalat un controller GSM), restrictionand astfel traficul in perimetrul dorit.

 

Vezi aici gama noastra de bariere auto si automatizari de porti.

 

 

 

6. Supraveghere video 360

 

Pentru spatiile profesionale mari, unde este nevoie de imagini video atat de ansamblu, cat si cu posibilitate de zoom optic puternic, dar si de functionalitati extinse, recomandam utilizarea de camere de supraveghere de tip speed dome.

 

Vezi aici gama noastra de camere speed dome.

 

 

 

Daca ai nevoie de sfaturi si idei in alegerea celei mai potrivite variante pentru tine, iti putem oferi consiliere telefonica gratuita la 0371 783 783.

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: