Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cele 10 reguli de aur pentru automatizari de porti

Noutate adaugata Marti , 07 Noiembrie 2017, 10:16:44
Cele 10 reguli de aur pentru automatizari de porti

Cele 10 reguli de aur pentru automatizari de porti

 

 

  1. 1. Poarta nu functioneaza corect manual. Inainte sa iti automatizezi poarta de acces trebuie sa te asiguri ca poarta ta functioneaza perfect in mod manual. Daca prezinta semne de functionare incorecta, daca agata sau merge greu, nu vei rezolva aceste probleme prin instalarea unei automatizari de poarta. 

 

 

  1. 2. Evitati instalarea automatizarilor in rampa. Pozitia portii automate fata de sol este foarte importanta. Daca aveti o rampa (inclinare ascendenta) incercati sa nivelati zona in care se deschide poarta. Altfel, aveti nevoie de diverse echipamente adiacente pentru a ajusta poarta si pot crea multe probleme pe viitor. 

 

 

  1. 3. Folosirea echipamentului necorespunzator. Nu folositi niciodata alte echipamente fata de cele recomandate de producator. Daca nu stiti ce accesorii sa folositi, puteti sa intrebati la departamentul nostru de vanzari. 

 

 

  1. 4. Daca este necesar trebuie sa asigurati scurgerea apei. Daca motorul de automatizare va fi instalat la un nivel mai jos decat solul (la automatizarea de poarta ingropata ex. LIFE ERGO), atunci va trebui sa amenajati un canal de scurgere a a apei.

 

 

  1. 5. Fii responsabil! Daca nu esti priceput in electronica si mecanica nu incerca sa instalezi automatizarea de poarta singur. In general, toate automatizarile de porti se instaleaza de persoane autorizate. 

 

 

  1. 6. ATENTIE la vant! Daca locuiti intr-o zona cu multe vijelii si furtuni, va recomandam sa va construiti poarta fara plexiglass sau lemn (daca acest lucru nu este posibil, asigurati-va ca ramane destul spatiu in foaia de poarta, prin care sa treaca vantul). Daca poarta va fi dintr-o bucata sau daca o construiti din bare metalice si o acoperiti cu lemn sau plexiglass, aceasta va actiona ca o vela si va rupe bratul automatizarilor de poarta. 

 

 

  1. 7. Control acces. Este foarte important sa comunicati cu tehnicianul care instaleaza automatizarea de poarta despre posibilitatile de deschidere. Astfel, veti trage toate cablurile necesare de la inceput. Puteti alege dintre: telecomenzi, deschidere prin bluetooth, deschidere prin GSM, deschidere prin bucla inductiva, cititoare RFID de distanta, controller de acces cu cod PIN pentru pietoni sau yale cu cheie sau butoane de control acces. 

 

 

  1. 8. NU uita de pietoni. Daca nu ai o intrare separata pentru pietoni, va trebui sa gasesti o metoda adecvata pentru acestia. Cea mai buna solutie este folosirea unui videointerfon impreuna cu un releu pentru deschidere.  Puteti seta automatizarea de poarta sa se deschida complet sau o puteti face sa se deschida pietonal (doar o foaie). 

 

 

  1. 9. Acces pentru vizitatori regulati. De exemplu, daca ai vizitatori regulati cum ar fi un gradinar, o femeie de serviciu etc., cel mai bine instalati un controller GSM prin care sa deschideti poarta exact atunci cand persoana respectiva este acolo (pentru a evita cazurile de intarziere, pentru a nu ramane poarta deschisa o perioada lunga de timp). 

 

 

  1. 10. Securitatea totala a portii. Daca vrei sa fii sigur ca nimeni nu va forta poarta pentru intrare, puteti sa adaugati yale electrice suplimentare care vor creste securitatea casei dumneavoastra. 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: