Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Camerele Hikvision ColorVu - capturati imagini in culori vii in intuneric!

Noutate adaugata Marti , 04 Septembrie 2018, 09:58:05
Camerele Hikvision ColorVu - capturati imagini in culori vii in intuneric!

  

Sa ne imaginam urmatorul scenariu: in jurul 23, politia primeste un apel de urgenta si se grabesc sa ajunga la locul faptei. Un atac a avut loc intr-un parc. Potrivit victimei, atacatorul arata ca un cersetor in haine zdrentuite si miroase a alcool. Victima se indrepta spre casa din parc in momentul incidentului, cand atacatorul a iesit brusc de nicaieri si a atacat-o, i-a luat geanta si a fugit. Politia a cercetat zona, dar nu a gasit informatii utile despre atacator. Pentru ca se intamplase noaptea, camerele de securitate din vecinatate nu au putut sa inregistreze nici un material care sa poata fi utilizat. La examinarea videoclipului de supraveghere, imaginea era neclara si plina de zgomot de fundal (pureci pe imagine), ceea ce este ingreuneaza foarte mult detectarea.

 

 

 

Astfel de scenarii nu fac parte din cartile de science fiction, ci sunt parte din viata noastra de zi cu zi. Parcurile ar trebui sa fie un loc linistit, unde puteti lua o pauza de la agitatia si zgomotul orasului. Cu toate acestea, un parc urban pe timp de noapte este deseori sinonim cu pericolul. Noaptea, trecatorii trebuie sa fie vigilenti si ar trebui sa se simta in siguranta. Desi sistemele de supraveghere devin din ce in ce mai obisnuite in parcuri in ultimii ani, exista multe cerinte de securitate care nu pot fi inca indeplinite, cum ar fi vizionarea pe timp de noapte la inalta rezolutie si in culori.

 

Astazi, pentru a rezolva in mod eficient aceasta problema, camerele dotate cu tehnologia Hikvision ColorVu extind si sporesc capacitatile de supraveghere in intuneric, pentru a capta imagini in culori vii - ceea ce duce la urmarirea penala a raufacatorilor si la imbunatatirea sigurantei. Ca producator de supraveghere video, Hikvision a dezvoltat de mult timp produse echipate cu noi caracteristici inovatoare bazate pe tehnologii de supraveghere video care au fost rafinate si imbunatatite de-a lungul anilor.

 

Capacitatea puternica a camerelor Hikvision ColorVu de a capta detalii in lumina scazuta provine din doua descoperiri specifice in tehnologiile hardware: lentile avansate si senzori de inalta sensibilitate. Spre deosebire de lentilele obisnuite, lentilele ColorVu sunt echipate cu o super-deschidere, ajungand pana la F1.0, ceea ce permite intrarea unei cantitati mai mare de lumina in obiectiv, astfel incat luminozitatea imaginilor sa poata fi marita.

 

 

 

Lentilele camerelor Hikvision ColorVu au, de asemenea, o sticla speciala anti-reflectie, pentru a reduce reflexia luminii si pentru a reproduce in mod eficient claritatea imaginii si saturatia culorii.

 

 

 

Sensibilitatea ridicata a camerelor ColorVu este proiectata pentru aplicatii de supraveghere in care sunt necesare imagini color de inalta rezolutie chiar si in medii unde lumina este foarte slaba. Senzorii de camera Hikvision ColorVu demonstreaza o eficienta extraordinara de conversie fotovoltaica. Folosesc o tehnologie avansata a senzorilor - o noua structura de colectare a luminii care imbunatateste considerabil utilizarea luminii. Testele arata ca aceste camere ColorVu furnizeaza in mod continuu imagini colorate si clare pana la cele mai scazute nivele de lumina. In acelasi timp, algoritmul de auto-adaptare 3D DNR pe ISP garanteaza o calitate ridicata a imaginilor. In plus, in procesul de proiectare sunt luate in considerare conditiile de iluminare excesiva. Camerele ColorVu sunt echipate cu lumina suplimentara calda, astfel incat atunci cand nu exista nici o sursa de lumina - chiar lumina stelelor sau lumina stradala - acestea pot garanta imagini colorate. Aceasta caracteristica asigura iluminarea ecologica, moale si calda, reducand orice decolorare a obiectului care este iluminat.

 

 

Ca urmare, camerele Hikvision ColorVu ofera imagini video color 24/7 in conditii de iluminare scazuta. Acestea exceleaza la captarea de imagini cromatice vii intr-o multitudine de scenarii de aplicatie, cum ar fi locurile publice fara iluminat, securitatea de noapte in parcurile industriale, intersectiile de trafic in medii cu lumina scazuta si multe altele. De exemplu, in general, informatiile despre placuaa de inmatriculare a unui vehicul care apartine unui suspect sunt esentiale in cazul anchetei privind accidentele rutiere. Cu toate acestea, atunci cand vehiculul nu este inmatriculat sau placuta de inmatriculare este in mod deliberat acoperita, vehiculul poate fi investigat numai prin caracteristicile sale - marca, modelul si, in special, culoarea. Deci, desi conditiile de iluminare externa sunt slabe, chiar si in lipsa luminii, camerele Hikvision ColorVu capteaza informatii valoroase despre culoare.

 

Tehnologia Hikvision ColorVu este utilizata in seriile Turbo HD 5.0 si Easy IP 4.0 si vor fi disponibile curand. Urmariti video de mai jos pentru mai mutle detalii despre tehnologia acestor camere care, credem noi, va schimba modul de supraveghere video pe timpul noptii!

 

 

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: