Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Camere auto - Black Box - Acum la Atu Tech

Noutate adaugata Vineri , 22 Septembrie 2017, 16:28:50
Camere auto - Black Box - Acum la Atu Tech

De multe ori, auzim sintagma "Bizon in trafic", ne lovim de ei zi de zi, ne enervam. De multe ori din cauza lor, dar nu numai, avem si evenimente neplacute, masina lovita, sicanari in trafic, etc si ne apuca o stare de nervozitate sau neputinta.

E bine sa ai un martor, cu tine tot timpul care sa inregistreze permanent traseul tau cu masina, in caz de probleme sa ai ceva concret ca proba. Da, este vorba despre camera de supraveghere Auto, o mai regasim cu denumirea de Black Box, care te insoteste in drumurile tale, si care pune pe un sd card tot traseul tau.

Mai exista o utilitate evidenta, in cazul dvr-ului auto cu 2 camere, fata si spate, cea de spate spre exemplu te poate ajuta sa parchezi mai bine, si mai corect.

Aceasta camera, poti sa o folosesti sin incazul in care esti un explorator, un pasionat al drumurilor si al locurilor frumoase, si vrei sa pastrezi ca amintire aceste trasee.

Da, este in regula sa folosesti acest tip de camera, pentru orice ce altceva, pentru orice te pasioneaza, iar daca pasiunile tale sint cele sportive, iti recomandam Action Camera, cu inregistrare 4K sau Full HD pentru a memora pasiunile tale.

Daca esti pasionat de fotografie, iti recomadam camera 360 de grade cu senzor de 8MP. Camera SAF-360C este ideala pentru activitati in timpul liber! Cu ajutor ei poti filma video-uri 360 spectaculoase, de tip panorama, imagini sferice cu efect "fish eye" si multe alte efecte care sa inlocuiasca inregistrarile video banale cu unele de ultima generatie.Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: