Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Camera IP cu stocare locala pe SD Card

Noutate adaugata Vineri , 20 Aprilie 2018, 13:46:05
Camera IP cu stocare locala pe SD Card

Camera IP cu stocare locala pe SD Card. Foarte utila in cazurile in care nu se doreste un sistem mai complex si totusi se doreste stocare de imagini. Cea mai comuna aplicatie este supravegherea autoturismului in parcarea din fata blocului.

 

Atu Tech este importatorul pentru astfel de solutii de supraveghere video IP.

 

Camera de supraveghere este pe tehnologie IP, cu o rezolutie de 2 Megapixeli, 1.600 x 1.200, cu lentila fixa de 4 mm (aprox 80 de grade) si un infrarosu pentru vedere pe timp de noapte de 50 de metri, face din aceasta camera de supraveghere o solutie excelenta pentru aplicatii de supraveghere video individuale. Calitatea imaginii este de data de rezolutia buna a senzorului CMOS 1/2 de 2 megapixeli. 

 

Stocarea inregistrarilor se face pe cardul SD care se poate atasa acestei camere, cu o capacitate maxima de 32 de GB. Este o camera cu protectie la apa si intemperii, functionand fara probleme de la -20 la +35 de grade Celsius. Accesul se poate face de la distanta prin browser, pe baza de user si parola.

 

Daca esti interesat sa o achizitionezi poti sa o faci de aici: https://www.a2t.ro/camere-ip-wireless sau daca vrei informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi prin intermediul paginii de contact sau telefonic 0749.232.444 -|- 0751.702.955. Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: