Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Am lansat Safer PRO APP - Pentru Android si Windows

Noutate adaugata Luni , 07 August 2017, 15:06:21
Am lansat Safer PRO APP - Pentru Android si Windows

Am lansat Safer PRO APP - Pentru Android si Windows. 

Ce aduce nou aceasta aplicatie ?

Poate fi folosita cu succes pentru orice model de dvr SAFER actual, fara probleme, dar in acelasi timp se poate folosii si pentru dvr-urile Hikvision sau Dahua.

Este o aplicatie foarte usor de utilizat pentru a vizualiza sistemul de supraveghere. Cu ajutorul acestei aplicatii vei putea sa vezi stream live de pe DVR-ul tau SAFER. Acum poti sa accesezi sistemul de securitate cu usurinta, de pe telefon sau tableta. 

Uita de meniurile incarcate, pline de setari de care nu ai nevoie. Aceasta aplicatie este simplificata pentru usurinta maxima. Aplicatia Safer Pro a fost conceputa cu atentie pentru toti utilizatorii, inclusiv pentru cei care nu sunt priceputi la tehnologie. 

Adauga cu usurinta o adresa de IP, un domeniu sau un cod QR. Salveza conexiunea pentru fiecare DVR sau camera pe care o folosesti, astfel te conectezi o singura data. Vei putea sa vezi inregistrari anterioare. 

Safer Pro este o aplicatie care suporta mai multe DVR-uri. Aceasta este conceputa pentru DVR-urile Safer, dar suporta cu succes si DVR-uri Hikvision sau Dahua.

 

 

Descarca Safer PRO APP : SAFER / DAHUA / HIKVISION 

 

Descarca CMS SAFER PRO pentru Windows.Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: