Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Alarma de apartament - Exista asa ceva?

Noutate adaugata Luni , 15 Mai 2017, 17:47:22
Alarma de apartament - Exista asa ceva?

Alarma de apartament - Exista asa ceva? In principiu este un sistem de alarma, dar din cauza dimensiunilor locuintei configuratia este una redusa.

Multi clienti de-ai nostii, ne suna si ne intreaba, aveti o alarma de apartment?

Pai ce este o alarma de apartament? Este un sistem de alarma comun, care poate folosii in orice tip de locuinta, doar ca avand in vedere ca apartamentele sint in general locuinte cu spatiu si configuratie mai redus, sistemul de alarma pretabil, va contine mai putini detectori.

Ce as folosii eu pentru un apartament?

In general la blocuri, firmele de interventie, nu prea ofera servicii de dispecerizare si interventie rapida, decat in cazuri foarte rare, atunci m-as orienta catre o alarma wireless, usor de instalat, dar in acelasi timp, suficient de sigura la efractie. 

Sistemele de alarma wireless, trebuie sa indeplineasca cateva conditii majore : 

--> Sa fie stabile

--> Sa fie usor de instalat si de controlat la distanta

--> Sa comunice usor catre proprietar

--> Alte functii speciale.

 

 

Stabilitatea sistemului. Este data in principiu de calitatea oferita de producatorul echipamentului. Exista pe piata, o reticienta pentru produsele care vin din China. Este partial adevarat ca multe produse care le gasisti pe piata astazi, si care au originea in China, nu sint cea ce trebuie sa fie, dar in acelasi timp puteti gasii si sisteme de incredere pe care sa va puteti baza pentru apartamentul dumneavoastra, chiar si produse in China.

 

 

Instalarea : Fiind un sistem de alarma wireless, instalarea trebuie sa fie facila, si usor de configurat, iar controlul la distanta, in 2017 este aproape obligatoriu sa tina de telefonul mobil. Controlul de la distanta, prin aplicatie de smart phone, iarasi este ceva natural, normal si obligatoriu in 2017.

 

 

Comunicarea : Cea mai banala comunicare trebuie sa fie pe GSM, asta presupune sa aveti o cartela de GSM de la unul dintre operatori, tot timpul incarcata. Alta forma de comunicare poate fi TCP/IP, avand in vedere ca orice casa, apartament are serviciu de internet deja instalat, sa poti lega alarma ta de apartament la internet prin routter, ar trebuii sa fie ceva facil, dar si fara costuri lunare, cum e in cazul sistemelor de alarma care a la baza comunicarea pe GSM.

 

Functii speciale : Integrarea cu un sistem de supraveghere video poate fi considerata o functie speciala. De multe ori poate sa ne ajute atunci cant primim o alarma in apartament, si defapt nu era mare lucru.

 Opinia cititorilor

Opinia ta

Nota articol*

(1 .......... 5)Cod securitate: