Fotocelula cu distanta maxima de 10m VZ-PT02

Fotocelula cu distanta maxima de 10m VZ-PT02

|
Adauga intrebare
Descriere

Set de fotocelule dedicate sistemului de automatizare pentru usi glisante. Acestea se folosesc pentru a preveni inchiderile accidentale ale usilor sau pentru a evita formarea de cozi de asteptare.

  • Cod produs VZ-PT02
  • Brand Yli
  • Taxa verde 0.18
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

VZ-PT02 este un set de fotocelule dedicate sistemului de automatizare pentru usi glisante. Acestea se folosesc pentru a preveni inchiderile accidentale ale usilor sau pentru a evita formarea de cozi de asteptare. Unitatea de comanda permite conectarea a doua perechi de senzori. Pachetul include opereche de senzori, unitatea de comanda si cablajul aferent.

 

Evitati expunerea senzorilor la sursele puternice de lumina. In cazul in care se instaleaza o singura pereche de senzori, inaltimea recomandata pentru montare este de 600 mm. In cazul in care se instaleaza doua perechi de senzori, inaltimea de montare recomandata pentru prima pereche este de 300 mm, iar pentru cea de-a doua pereche este de 900 mm. Inainte de realizarea gaurilor pentru fixarea senzorilor, verificati ca acestea sa fie aliniate perfect. Respectati codurile de culoare de pe unitatea de comanda la conectarea senzorilor