Automatizare usa garaj 620N ridicare 2,45 m King Gates Elevo

Automatizare usa garaj 620N ridicare 2,45 m King Gates Elevo

5
|
Adauga intrebare
Descriere

King Gates ELEVO este o automatizare pentru usa de garaj rezidential sau cu dimensiunea de pana la 10 mp si cu greutatea maxima de 80 kg. Are sina inclusa de 3 metri (inaltimea usii de 2,45m) si 2 telecomenzi incluse. Trafic intens.

649, 99 Lei

Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

King Gates ELEVO este o automatizare pentru usa de garaj rezidential cu dimensiunea de pana la 10 mp si cu greutatea maxima de 80 kg. Are sina inclusa de 3 metri (inaltimea usii de 2,45m) si 2 telecomenzi incluse. Trafic intens.

 

 

Elevo este noua automatizare pentru uși de garaj de către King Gates

 

 

Datorită cuplului de 620 N al motorului, acest dispozitiv este soluția ideală pentru a deschide și a închide uși secționale de până la 10 m2. Doar câteva minute pentru a asambla această automatizare: ghidul este deja complet asamblat în versiune o singură piesă, în timp ce profesioniștii sunt conectați datorită a două articulații groovite în versiunea cu 3 piese.

 

Asamblarea grupului de motoare cu ajutorul ghidajului are loc rapid prin intermediul a 4 șuruburi, iar în cazul unor probleme de încărcare a plafonului, motorul este proiectat să fie înclinat la 90 ° față de axul ghidajului. Ghidajele de oțel pro-garantează o mișcare ușoară a ușii în timpul fazelor de deschidere și închidere, în timp ce utilizarea benzii cu miez de oțel permite obținerea unui nivel scăzut de zgomot.

 

Rezistența ghidajului în versiunea cu 3 piese este garantată de două îmbinări de oțel tipărite Elevo devine și mai puternic și mai simplu de programat, grație noului panou de control STAR EVO.

 

Procedura de instalare urmează aceeași logică care distinge toate unitățile de control KING Gates. Parametrii principali sunt ajustați intuitiv folosind 3 potențiometre și 4 comutatoare dip. Iluminatul garajului este garantat de o lumină practică cu LED-uri, integrată în placa electronică.

 

 

cerere instalare automatizari