Terminal casier cu operator SEKA P-CA

Terminal casier cu operator SEKA P-CA

|
Adauga intrebare
Descriere

Terminal casier cu operator SEKA P-CA. Se foloseste pentru sistemele de parcare cu plata, cu operator uman. Acest produse include doar software-ul de programare + un PC. Pe langa mai este necesar sa achizitionati terminalele de intrare/iesire/cartele/accesorii PC. 

  • Cod produs SEKA P-CA
  • Brand Seka
  • Taxa verde 11
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Terminal casier cu operator SEKA P-CA. Plata anticipata: Terminal de plata anticipata cu operator, compus din PC+software, cititor de carduri, rapoarte complexe, posibilitate de conectare imprimanta fiscala.

Acest device necesita un operator care incaseaza,  si valideaza cartela pe care ati primit-o la intrare. Dupa aceasta actiune, cardul odata validat, va permite dechiderea barierei iar terminalul de iesire va retine cartela la iesire.

 

Pentru a putea folosi acest sistem aveti nevoie de: 

 

• SEKA P-IN - Terminal de intrare

• SEKA P-IE-R / SEKAP-IE-RR

• Monitor

 

Sistemul Seka-Parking a fost conceput pentru control acces si taxare in parcari fara consumabile, folosind carduri de proximitate. Functionarea acestuia se bazeaza pe utilizarea cartelelor de proximitate cu memorie. La intrare se apasa butonul de eliberare card pe care se inscrie data, ora si terminalul pe care a fost efectuata intrarea iar la iesire acest card este retinut de catre operator sau de catre terminalul de iesire. Pentru a putea fi folosit la iesire acest card trebuie sa fie platit in prealabil la un operator uman. Cardurile retinute de catre operator sau terminalul de iesire se reintroduc pentru refolosire in terminalul de intrare.
 
 
Plata se poate face exclusiv prin intermediul unui operator uman. La momentul actual nu este dezvoltat un sistem de plata automat.