Automatizare usa pietonala LIFE ONE
1099.99 RON

Automatizare usa pietonala LIFE ONE

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Automatizare usa pietonala LIFE ONE.Pentru automatizarea unei usi sau porti pietonale.

 

 

  • Cod produs LIFEONE
  • Brand Life
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Automatizare usa pietonala LIFE ONE.Pentru automatizarea unei usi sau porti pietonale. Alimentare pe 24 de volti. Are la baza motorul de la LIFE OPTIMO2 pentru o deschidere de durata si silentioasa.

 

Kitul este format din:

 

Motor OP2 = 1 buc

Sporti de prindere = 1 Set

Telecomanda = 2 buc

Centrala de automatizare = 1 buc

 

 

Construite din materiale de calitate

 

Gama de automatizari porti batante marca LIFE este proiectata la nivel inalt, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate cele mai evoluate automatizari de porti existente pe piata

 

 

Siguranta in exploatare

 

Produsele din gama de automatizari porti batante Optimo vin echipate cu fotocelule pentru a detecta peroanele sau obiectele care se afla in acel moment in cursa portii. Centrala electronica proceseaza toata informatia foarte rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real. Astfel copii tai vor fi protejati atunci cand se joaca in apropierea portii.

 

 

Functioneaza indiferent de sezon

 

Aceste automatizari de porti au un mecanism de deblocare foarte bun care este bine protejat pentru a nu intra mizerie sau apa. Desi acesta se foloseste foarte rar, a fost gandit sa fie activat cu usurinta, rapiditate si siguranta oferind un confort in plus

 

 

Automatizarile de porti Optimo se instaleaza usor

 

Motoarele Optimo pentru automatizari porti sunt echipate deja cu un cablu de alimentare si un cablu de semnal, ambele lungi de 1 metru pentru instalare mai usoara, deasemenea este cablat pe interior pentru a facilita mentenanta.Consolele de montaj sunt solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerință de instalare. Instrucțiunile de montaj ale automatizari porti sunt clare, simple și intuitive, care asistă instalatorul prin toate etapele muncii lui. LIFE a proiectat totul la cel mai mic detaliu, inclusiv un design fermecător și o gamă de servicii personalizate.