Automatizare poarta culisanta, 1000kg, 24V, Comunello FORT 1000
1499.99 RON

Automatizare poarta culisanta, 1000kg, 24V, Comunello FORT 1000

5
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Potrivita pentru porti pana la 1000kg
  • Actionare din telecomanda
  • Suporta montarea acumulatorilor pentru backup
  • Design modern
  • Index de protectie IP44
  • Contine motor, lampa, 2 fotocelule, 2 telecomenzi
  • Antena este inclusa in lampa
  • Temperaturi de operare: -20°C / +50°C
  • Functie de incetinire la inceputul si al finalul cursei
  • 2 ani garantie
1499.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Automatizare pentru poarta culisanta Fratelli Comunello Fort 1000 24V GKFT100MLB913A

Comunello este o companie fondata in 1965 de catre Vittorio Comunello si de atunci pana acum se ocupa cu producerea de componenente pentru porti.

Automatizarea Comunello Fort 1000 este o automatizare pentru porti cu greutatea de maxim 1 tona si este destinata utilizarii intense.

Automatizare cu design modern

Aceasta automatizare are un design modern, fara colturi ascutite, cu culori neutre, pentru a se integra cu orice poarta.

Pachetul include: motor, 2 telecomenzi, 2 fotocelule Dart, si 1 lampa Swift cu antena inclusa.

NU include cremaliera. Orice automatizare culisanta are nevoie si de cremaliera. Va rugam sa achizitionati cremaliera in functie de lungimea portii dumneavoastra

In pachet este inclusa placa de montaj PLACA AC - 10. (nu este inclusa placa PLACA AC - 220)

 

 

Lampa  cu posibilitate de a fi montata orizontal si vertical

Lampa inclusa in pachet are antena inclusa pentru a fi protejata de intemperii si este construita in asa fel incat se poate monta fie vertical, fie orizontal. Cele 4 LEDuri incluse sunt vizibile atat ziua cat si noaptea.

Gandita pentru a fi sigura

La acest model de 24V se pot instala baterii de backup in corpul automatizarii pentru a permite functionarea chiar si atunci cand alimentarea cu energie electrica este intrerupta. 

Sistemul are un sistem de blocaj pentru a impiedica persoanele rau intenționate sa deschida poarta. Sistemul de blocare poate fi dezactivat cu cheia inclusa.

Carcasa este protejata de praf si apa cu indexul de protectie IP44 iar vopseaua si plasticul sunt tratate petru a rezista razelor UV.

2 telecomenzi cu sistem Rolling code

Cele doua telecomenzi incluse au sistemul Rolling code ce permite o siguranta sporita, prin modificarea codului de fiecare data cand sunt utilizate.

Telecomenzile au un design simplu, cu 2 butoane si pot fi adaugate cu usurinta la un breloc cu chei.

Raza maxima de actiune a telecomenzii este de 100m (In aer liber).

Fotocelule moderne, fara suruburi vizibile

Fotocelule au un design simplu si sunt gandite sa fie usor de montat. Cablul de alimentare poate fi montat fie prin partea din spate sau prin partea de jos. Garnitura inclusa asigura protectia la ploaie si praf.

Se integreaza cu mai multe accesorii

Automatizarea de porata culisanta Fort 1000 permite integrarea cu mai multe accesorii cum ar fi module wireless, module pentru inchiderea si deschiderea din cheie, tastatura cu sau fara fir, o a doua pereche de fotocelule s.a.

Componente produse de catre Comunello

Pentru a garanta functionarea pe o perioada cat mai lunga de timp, componentele automatizarii sunt confectionate de catre Comunello.

Meniu de programare simplu

Meniul de programare al automatizarilor culisante vandute de catre noi sunt simple, gandite pentru a putea fi instalate si de catre cei care nu au mai montat acest brand de automatizare pana acum.