Automatizare poarta batanta 2x2 metri trafic intens, LINEARK40024

Automatizare poarta batanta 2x2 metri trafic intens, LINEARK40024

4.65
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Automatizare poarta batanta
  • 2x2 metri KING GATES trafic intens (Ciclu 90%)
  • Sustine pana la 200 KG pe fiecare foaie de poarta
  • Motoare 24V pentru fiabilitate maxima
  • Programabila pe Smartphone (daca se utilizeaza un modul extern) 

 

1699, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Automatizare fiabila pentru trafic intens - Ciclu 90%

Pachetul include: 

  • Cutie cu placa de baza STARG8
  • 2 x brate motorizate extensibile
  • Lampa de semnalizare cu antena incorporata
  • Set de fotocelule 
  • 2 x Telecomenzi

Automatizarea LINEARK40024 vine cu 2 brate cu piston telescopic (mecanic), fabricate din aluminiu turnat si cadru de otel inoxidabil. Suporti de prindere a bratelor nu necesita sudura datorita capatului care poate fi prins de poarta cu ajutorul unor suruburi. Cablarea ei se face foarte usor datorita unor cleme de legatura. Carcasa are un factor de protectie IP 54, care permite utilizarea portii la temperaturi cuprinse intre -20° - +50°. Motorul este unul silentios, care permite o deschidere de 0.014 metri/secunda cand foaia este la greutate maxima (200 de kg). Calitatea folosita la piesele facute de KING GATES iti spun mai mult decat un lucru: Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima, instalare usoara.

Placa de control inteligenta

Munca instalatorului este simplificata radical datorita unei placi de baza inteligenta. Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare. O singura metoda de programare si pentru automatizari batante si pentru automatizari culisante. Astfel instalatorul nu trebuie sa invete doua tipuri de placi de baza. Aceasta ajuta la o programare rapida si la o mententata simpla si practica. 

Se regleaza practic folosind un variator de putere, cursa portilor se poate programa automat cu ajutorul unei singure telecomenzi. Vine echipata cu leduri de diagnosticare si comutatoare DIP pentru setarea modurilor de functionare. Suporta gestionarea operatiunilor de reducere a vitezei, de reglare a vitezei si forta la detectie obstacol. 

Placa de control poate fi programata direct din telefon printr-o aplicatie intuitiva. Pentru aceasta trebuie sa achizitionati modulul wireless KINGCONNECT (Vezi produse asociate) sau poti sa o controlezi din aplicatie daca instalezi modulul suplimentar WI-CLAVIS pentru a controla automatizarea deschis / inchis. 

Inainte de a alege automatizarea, verificati dimensiunile stalpilor portii, pentru a vedea daca se potriveste pe poarta dumneavoastra. 

Unghi poarta KING 400 sau 500

  

cerere instalare automatizari