Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg, uz intens + 4 metri cremaliera de metal DYKIT24/400

Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg, uz intens + 4 metri cremaliera de metal DYKIT24/400

4
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Poarta culisanta 400KG, 24V
  • Uz intensiv
  • Porti cu greutatea maxima de 400kg
  • Se poate programa direct din smartphone
  • Include si 4 metri de cremaliera metalica

Ai economisit: 16 , 00 Lei

1667 , 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

 

Kit automatizare poarta culisanta 400 Kg, uz intens + 4 metri cremaliera de metal

Pachetul include : 

  • Motor cu placa de comanda incorporata 
  • Lampa de semnalizare
  • Set de fotocelule 
  • 2 x Telecomenzi
  • 4 x Bucati cremaliera metalica de 1 metru

Mecanica de precizie foarte silentioasa 

Siguranta si fiabilitatea sunt baza conceptului King GATES, acestea se datoreaza componentelor de calitate, rezistente in timp care sunt folosite la productia acestor automatizari de porti. Datorita constuctiei speciale partile acestor automatizari se ating la precizie milimetrica.

Rezultatul? Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima. 

Baza acestui motor este din aluminiu turnat si capacul superior din plastic ABS, tratat pentru rezistenta la raze UV. Acestea fac din automatizarea Dynamos una solida care poate sa reziste la orice tip de clima. 

Placa de control inteligenta 

Placa de baza inteligenta simplifica radical munca instalatorului. Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare. O singura metoda de programare si pentru automatizari culisante si pentru automatizari batante. Astfel instalatorul nu trebuie sa invete doua tipuri de placi de baza. Aceasta ajuta la o programare rapida si la o mententata simpla si practica. 

Se regleaza practic folosind trimmere, cursa portilor se poate programa automat cu ajutorul unei singure telecomenzi. Vine echipata cu leduri de diagnosticare si comutatoare DIP pentru setarea modurilor de functionare. Suporta gestionarea operatiunilor de reducere a vitezei, de reglare a vitezei si forta la detectie obstacol. 

Vine intr-o carcasa din plastic cu etichete explicative si sigurante de rezerva. 

Placa de control poate fi programata direct din telefon printr-o aplicatie intuitiva. Pentru aceasta trebuie sa achizitionati modulul wireless KINGCONNECT (Vezi produse asociate), sau poti sa o controlezi din aplicatia CLAVIS daca instalezi modulul suplimentar WI-CLAVIS, pentru a putea controla automatizarea deschis / inchis . (Atentie - produsele specificate mai sus nu sunt incluse in acest KIT).

Cremaliera metalica zincata 4 x 1 metru. Pentru sisteme de automatizari culisante, se monteaza pe poarta. Rezistenta la intemperii. Contine distantierele si suruburile de prindere pe poarta. Atentie, la achizitionarea cremalierei trebuie sa luati in calcul lungimea utila + 50 cm, deoarere motorul de culisare se monteaza lateral deschiderii utile.

Pentru acest tip de cremaliera nu este importanta greutatea portii, ele fiind suficient de robuste sa reziste pe orice greutate de poarta, mai precis pina la 2000 KG . Cremaliera contine toate accesoriile de montaj inclusiv distantierele si suruburile de montaj pe poarta.

cerere oferta instalare automatizari