Automatizare poarta culisanta 600KG Linomatik SLIDE6-N
1179.96 RON 1179.99 RON

Automatizare poarta culisanta 600KG Linomatik SLIDE6-N

|
Adauga intrebare
Descriere

Automatizare poarta culisanta 600 kg Linomatik SLIDE6-N. Acest kit include: un motor pentru poarta culisanta, o pereche de fotocelule, 2 telecomenzi,o lampa de semnalizare, placa de montaj si cel mai important lucru.

 

Garantie 3 ani.

Produs indisponibil
Pachetul contine

Descriere produs

Automatizare poarta culisanta LINOMATIK SLIDE6-N - 600 kg.  Produs cu 3 ani garantie.

Aceasta automatizare de poarta se poate folosi la porti de pana la 8 metri lungime si care cantaresc pana in 600 kg. 

 

Atentie! La aceasta automatizare se poate inrola un maxim de 30 de telecomenzi.

 

Noua generație de motoare LINOMATIK

LINOMATIK SLIDE6-N este un motor dedicat pentru automatizarea portilor culisante. Acesta este un motor puternic si de incredere, un produs excelent din clasa sa. Este proiectat pentru a putea deschide porti mari de pana la 8 metri si cu greutate maxima de 600 kg. Aceste caracteristici il recomanda pentru a face fata aplicatiilor tale de deschidere automata a portii, ani la rand, fiind un produs fiabil si extrem de rezistent. Panou sau de control iti ofera numeroase beneficii: reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptat de viteza si alte functii utile.

 

O alegere inteligenta

Automatizarea de poarta culisanta LINOMATIK SLIDE6-N este alegerea ideala atat pentru proprietarii de case, cat si pentru instalatori profesionisti. Este un sistem de automatizare integrat, care este potrivit pentru porti culisante rezidentiale sau industriale, cu o greutate de pana la 600 kg.

Calitate a constructiei produsului si simplitatea de instalare il ajuta sa fie alegerea excelenta pentru instalatori. O noua generatie de motoare puternice te vor rasplati cu multi ani de functionare continua, fara probleme si fara necesitati de intretinere costisitoare.

Panoul de control electronic dispune de multe functii si se programeaza simplu, logic si fara batai de cap. Daca esti un instalator priceput si cu experienta, ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede.

 

Fabricat din materiale de calitate pentru o durata de viata lunga 

Motor automatizarii LINOMATIK este puternic, are protectie termica si roti din otel masiv, cadru din plastic rezistent, capace din plastic ABS pentru o durata de viata lunga, limitator electro-mecanic cu capac de protectie de plastic. Acestea fac din SLIDE6-N o automatizare de poarta culisanta profesionala.

  

Pachetul include:

• motor 600 kg cu placa de comanda si receptor radio

• 2 limitatori de cursa metal

• placa metalica de montaj

• set de fotocelule

• lampa de semnalizare LED 

• 2 telecomenzi