Automatizare de poarta culisanta pentru trafic intens 1800 KG, King Gates Dynamos XL
3059.97 RON 3059.99 RON

Automatizare de poarta culisanta pentru trafic intens 1800 KG, King Gates Dynamos XL

|
Adauga intrebare
Descriere
  • KING GATES Dynamos XL 1800
  • Ideala pentru un uz industrial 
  • Poate fi folosita foarte des
  • Silentioasa si fiabila
  • Pentru poarta de maxim 1800kg
  • Motor 24V, uz intensiv
3029.99 RON 3059.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Mecanica de precizie foarte silentioasa 

Siguranta si fiabilitatea sunt baza conceptului King GATES, acestea se datoreaza componentelor de calitate, rezistente in timp care sunt folosite la productia acestor automatizari de porti. Datorita constuctiei speciale partile acestor automatizari se ating la precizie milimetrica.

 

Rezultatul? Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima. 

Baza acestui motor este din aluminiu turnat si capacul superior din plastic ABS, tratat pentru rezistenta la raze UV. Acestea fac din automatizarea Dynamos una solida care poate sa reziste la orice tip de clima.

  

Dynamos XL 1800  de la KING GATES este ideala pentru un uz industrial unde poarta este folosita foarte des . Este o automatizare de poarta silentioasa si fiabila pentru o poarta cu greutate maxima de 1800kg. Datorita motorului de 24V aceasta poate fi folosita intensiv. 

  

Placa de control inteligenta 

Placa de baza inteligenta simplifica radical munca instalatorului. Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare. O singura metoda de programare si pentru automatizari culisante si pentru automatizari batante. Astfel instalatorul nu trebuie sa invete doua tipuri de placi de baza. Aceasta ajuta la o programare rapida si la o mententata simpla si practica. 

Se regleaza practic folosind trimmere, cursa portilor se poate programa automat cu ajutorul unei singure telecomenzi. Vine echipata cu leduri de diagnosticare si comutatoare DIP pentru setarea modurilor de functionare. Suporta gestionarea operatiunilor de reducere a vitezei, de reglare a vitezei si forta la detectie obstacol. 

  

Placa de comanda este incorporata in carcasa motorului.  

  

Placa de control poate fi programata direct din telefon printr-o aplicatie intuitiva. Pentru aceasta trebuie sa achizitionati modulul wireless KINGCONNECT (Vezi produse asociate), sau poti sa o controlezi din aplicatia CLAVIS daca instalezi modulul suplimentar WI-CLAVIS, pentru a putea controla automatizarea deschis / inchis . (Atentie - produsele specificate mai sus nu sunt incluse in acest KIT). 

 

Pachetul include : 

  •  Motor cu placa de comanda incorporata 
  •  2 x Telecomenzi