Automatizare brat articulat Linomatik 2x2 metri 200 kg Artic100, ARTIC220KIT

Automatizare brat articulat Linomatik 2x2 metri 200 kg Artic100, ARTIC220KIT

|
Adauga intrebare
Descriere

Automatizare brat articulat Linomatik 2x2 metri 200KG Artic220. Produs in Italia sub cele mai stricte standarde. Garantie 3 ani

Acest produs nu mai este disponibil momentan. Va recomandam COMUNELLO CONDOR sau LIFE ARMOR

linomatik-logo

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Noua generatie de motoare LINOMATIK

 

Linomatik Artic220 este un motor pentru automatizarea portilor batante. Acesta este un motor puternic si de incredere, o alegere excelenta de motor din clasa sa. Este creat pentru a putea deschide porti de 2 metri/ foaie, cu greutate de pana la 200 kg/ foaie. Aceste caracteristici il recomanda pentru a face fata cu brio aplicatiilor tale de deschidere automata a portii. Mai mult, se distinge si prin fiabilitate si rezistenta pentru ani la rand de la momentul instalarii. Este echipat cu un panou de control care ofera numeroase beneficii, cum ar fi: reglarea puterii, auto-inchidere, scaderea treptata a vitezei si alte functii. 

 

 

 Atentie! La aceasta automatizare se pot inrola maxim 39 de telecomenzi. 

 

 

 

O solutie excelenta pentru instalatori!

 

Automatizarea de poarta batanta Linomatik Artic220 este alegerea ideala atat pentru instalatori cat si pentru clienti. Este un sistem de automatizare integrat, care este potrivit pentru porti batante rezidentiale care nu depasesc 2 metri/ canat si cu o greutate de pana la 200 kg/canat.

 

Avantajele calitatii de constructie a produsului, precum si simplitatea de instalare, fac din acest produs o solutie extrem de apreciata de instalatori. O noua generatie de motoare puternice te vor rasplati cu multi ani de functionare continua, fara probleme si fara necesitati de intretinere costisitoare.

  

Panoul de control electronic dispune de multe functii, iar programarea este una simpla si logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede. 

 

  

 

In pachet veti gasi: 

 

• motoare puternice la 220V-230V cu carcasa de metal galvanizat, suruburi, doua condensatoare si doua chei pentru actionarea manuala in cazul unei caderi de curent

• panou de comanda cu receptor radio incorporat

• set de fotocelule

• 2 telecomezi elegante cu 4 butoane

• lampa de semnalizare LED cu antena inclusa si suport de prindere lateral sau sus

• manual de instalare si programare in limba romana

cerere instalare automatizare