Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Atu Tech - Departament Instalari

Instalari sisteme de securitate sau automatizari in judetul: Sibiu.

 

Instalator licentiat sisteme de securitate, instalatii de curenti slabi si automatizari. Avand mai mult de 15 ani experienta in sisteme de securitate, automatizari si interfonie, facand parte din grupul de firme Atu Tech specializat in importul echipamentelor, Atu Tech - Instalari ofera servicii complete de proiectare, instalare si intretinere sisteme de curenti slabi si securitate, automatizari de porti, interfonie si videointerfonie si alte instalatii electrice.   

 

 

Atu Tech SRL - Departament Instalari

 

 

Adresa:  Sibiu, Frigoriferului Nr.2

 

Telefon : 0753.058.588

 

Email:    sergiu@a2t.ro

 

 

 

 

SISTEME DE ALARMA # SISTEME DE SUPRAVEGHERE # AUTOMATIZARI PORTI # USI DE GARAJ # SISTEME DE DETECTIE INCENDIU # SISTEME DE SONORIZARE : # : CASA INTELIGENTA

 

 

Cu o gama variata de produse si de branduri importate in exclusivitate, Atu Tech - Departament Instalari, parte a grupului Atu Tech, va ofera sisteme complexe de curenti slabi la preturi excelente, avand in spate o experienta vasta. Echipele de instalari de sisteme de securitate sunt compuse din tehnicieni avizati si pregatiti, cu experienta in aceste tipuri de lucrari.

 

Nu ezitati sa ne cereti o parere, sa va consultati cu noi pentru a alege impreuna cea mai buna solutie tehnica pentru dumneavoastra. Avem personal tehnic bine pregatit, cu vaste cunostinte in domeniul electric si al automatizarilor. Dispunem de o gama foarte mare de produse importate de Atu Tech - Dep Instalari si va putem oferi intotdeauna poate, cea mai buna solutie pentru aplicatia dumneavoastra.

 

 

New Banner (777 x 259) 

installers_banner