Tester pentru priza cu display digital Habotest HT106D

Tester pentru priza cu display digital Habotest HT106D

|
Adauga intrebare
Descriere

Tester pentru priza cu display digital Habotest HT106D

59.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Tester de priză Habotest HT106D Testerul de prize HT106D este un dispozitiv mic, dar foarte util, care iti va permite sa ai mai multa grija de siguranta in casa ta. Este echipat cu indicator LED care va va oferi cele mai importante informatii. Vă va informa despre lipsa de împământare și vă va permite, de asemenea, să testați RCD.

Datorită HT106D, puteți evita deteriorarea echipamentului dumneavoastră și puteți preveni alte pericole. Aflați rapid despre posibilele defecțiuni Indicatorul LED din partea superioară a unității vă va anunța dacă există probleme. Dacă testerul detectează orice anomalie, LED-urile se vor aprinde într-o combinație specifică. Astfel vei afla rapid, de exemplu, despre reversul cablurilor plus/minus, lipsa de împământare sau lipsa cablului nul. Folosind HT106D puteți efectua și un test simplu RCD.

Măsurare precisă a tensiunii Dispozitivul are și o funcție de măsurare a tensiunii, ale cărei rezultate sunt afișate pe un ecran LCD ușor de citit. HT106D se caracterizează prin precizie ridicată. Cu acest dispozitiv practic veți obține acces comod la cele mai importante informații.