Aparat de masura digital cu autoidentificare True RMS Habotest HT112A

Aparat de masura digital cu autoidentificare True RMS Habotest HT112A

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Dimensiuni mici
  • Simplu de utilizat
  • Display Digital
  • Protejat la soc
  • Lanterna incorporata
129, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

HT112A este un multimetru inteligent ultra-subtire, de ultima generatie. Echipat cu un afisaj mare si butoane din silicon, este usor si confortabil de utilizat. Ofera masurarea precisa a diferitilor parametri. Compact si usor - are si o lanterna LED, care va permite sa lucrati chiar si in locuri intunecate. Pentru alimentarea sa este nevoie de 2 baterii CR2032 3V.

design usor de utilizat

Posibilitati mari

Multimetrul marca Habotest se remarca prin precizia sa incredibila. Masoara cu precizie tensiunea AC si DC, rezistenta si curentul, printre altele. De asemenea, recunoaste activitatea prin cablu. Cu ajutorul acestuia puteti testa diode, verifica continuitatea si valoarea RMS reala. De asemenea, permite detectarea tensiunii fara contact (NCV). HT112A are, de asemenea, o functie SMART care ofera o detectare inteligenta.

precizie incredibila

Design gandit pentru a fi cat mai ergonomic

Acest multimetru practic a fost conceput pentru a va oferi un confort maxim de utilizare. Mic si la indemana - grosimea sa este de doar 1,9 cm. Afisajul usor de citit va va oferi acces comod la toate informatiile importante. Butoanele mari din silicon faciliteaza utilizarea dispozitivului.

design ergonomic

Usor de utilizat

Acesta nu este sfarsitul beneficiilor multimetrului. Lanterna LED incorporata va va oferi o iluminare puternica atunci cand lucrati in camere intunecate. Carcasa moale de protectie nu numai ca protejeaza unitatea de deteriorare, dar o face si usor de transportat si depozitat. inlocuirea bateriei este o joaca de copii - nu vei avea probleme.

lanterna incorporata