Micrometru digital cu autoindentificare True RMS Habotest HT112A

Micrometru digital cu autoindentificare True RMS Habotest HT112A

|
Adauga intrebare
Descriere

Micrometru digital True RMS Habotest HT112A. Multimetru digital cu auto-indentificare . Ideal pentru incepatori. Alege singur scara de masura si tipul masurarii

  • Dimensiuni mici
  • Display Digital
  • Protejat la soc
  • Lanterna incorporata

149.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

HT112A este un multimetru inteligent ultra-subțire, de ultimă generație. Echipat cu un afișaj mare și butoane din silicon, este ușor și confortabil de utilizat. Oferă măsurarea precisă a diferiților parametri. Compact și ușor - are și o lanternă LED, care vă permite să lucrați chiar și în locuri întunecate. Pentru alimentarea sa este nevoie de 2 baterii CR2032 3V.

 

Design perfect gândit


Acest multimetru practic a fost conceput pentru a va oferi un confort maxim de utilizare. Mic și la îndemână - grosimea sa este de doar 1,9 cm. Afișajul ușor de citit vă va oferi acces comod la toate informațiile importante. Butoanele mari din silicon facilitează utilizarea dispozitivului.

 

Posibilitati mari


Multimetrul marca Habotest se remarcă prin precizia sa incredibilă. Măsoară cu precizie tensiunea AC și DC, rezistența și curentul, printre altele. De asemenea, recunoaște activitatea prin cablu. Cu ajutorul acestuia puteți testa diode, verifica continuitatea și valoarea RMS reală. De asemenea, permite detectarea tensiunii fără contact (NCV). HT112A are, de asemenea, o funcție SMART care oferă o detectare inteligentă.

 

Ușor de utilizat


Acesta nu este sfârșitul beneficiilor multimetrului. Lanterna LED încorporată vă va oferi o iluminare puternică atunci când lucrați în camere întunecate. Carcasa moale de protecție nu numai că protejează unitatea de deteriorare, dar o face și ușor de transportat și depozitat. Înlocuirea bateriei este o joacă de copii - nu vei avea probleme.