Clampmetru digital 200mV-600V Habotest HT200B

Clampmetru digital 200mV-600V Habotest HT200B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Tensiune continua: 200mV, 2V, 20V, 200V, 600V
  • Tensiune alternativa: 200mV, 2V, 20V, 200V, 600V
  • Garantie 24 luni
129, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Clampmetrul compact HT200B oferă măsurare precisă a diferiților parametri. Este echipat cu un ecran HD cu iluminare din spate și fălci, a căror dimensiune este de până la 18 mm. În ciuda dimensiunilor sale mici, impresionează prin funcționalitate. Pentru alimentarea sa este nevoie de 2 baterii AAA 1.5V, care trebuie achizitionate separat - nu sunt incluse in set.

 

Măsoară diverși parametri


Acest dispozitiv mic surprinde cu multe posibilități. Cu ajutorul acestuia puteți măsura cu precizie tensiunea AC și DC, curentul AC și rezistența. Veți verifica, de asemenea, continuitatea. De asemenea, puteți testa diode. Rezultatele măsurătorilor sunt afișate pe ecranul HD ușor de citit al dispozitivului. Veți găsi, printre altele, un indicator de baterie descărcată pe el. Mai mult, iluminarea de fundal a afișajului devine portocalie atunci când valoarea tensiunii depășește 80V sau valoarea curentului depășește 3A.

 

Facilități suplimentare


Dispozitivul vă permite să stocați date. Accesul la aceasta și la alte funcții este asigurat de butoane convenabile și intuitive. HT200B este, de asemenea, ușor de operat cu un buton încorporat. Cu o lățime a fălcilor de până la 18 mm, dispozitivul poate fi utilizat pentru o mare varietate de aplicații. Contorul este incredibil de util și ușor - cântărește doar 150 g. Se potrivește perfect în mână și oferă confort în utilizare. Dimensiunea sa redusă înseamnă că îl poți avea întotdeauna cu tine. Pur și simplu împachetați-l în geantă și duceți-l oriunde aveți nevoie