Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10cm UT305H

Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10cm UT305H

|
Adauga intrebare
Descriere

Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10cm UT305H. 

  • Cod produs UT305H
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0.18
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER scanare 5-10cm UT305H. Termometru cu infrarosu fara atingere SAFER. Acuratete 0,3 grade. Distanta de detectie 5-10 cm. Alarma audio la depasirea pragului de temperatura. Stocheaza ultimele 30 de scanari. 

Atentie! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Inainte de utilizare va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

 Acest aparat poate fi utilizat numai in scopul mentionat in instructiunile de utilizare. Este interzisa utilizarea aparatului de catre copii. Acest aparat a fost conceput pentru utilizarea practica, conform instructiunilor de utilizare si nu poate inlocui un consult medical de specialitate. Acest termometrul cu infrarosu este destinat masurarii temperaturii la nivelul fruntii, intr-un mediu cu temperatura controlata (in interior).

Daca aparatul este folosit in exterior, gradul de acuratete al senzorului poate sa se modifice substantial. Nu utilizati aparatul pentru masurarea temperaturii in alt mod decat la nivelul fruntii (sub brat, gura etc.). Atentie sporita la senzorul de masurare atunci cand se curata aparatul. Nu folositi agenti de curatare agresivi. Nu lasati aparatul in bataia directa a razelor soarelui, expus la substante chimice sau la temperaturi ridicate.