Patchcord 1M SC-FC simplex singlemode L3213

Patchcord 1M SC-FC simplex singlemode L3213

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Lungime 1 m
  • Fibra oprica singlemode LWP
  • Conectori: SC - FC
  • Atenuare mica

PRP: 24 , 99 Lei

19, 99 Lei

Diferenta: 5 , 00 Lei

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Patchcord 1M SC-FC simplex singlemode. Ajuta la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) intre ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
 
Elemente distinctive:
 

Conectori: SC - FC

Fibra single-mode (G.652.D)

Lungime: 1 m

Atenuare mica

Patchcord-ul SC simplex singlemode L3213 cu lungimea de 1 metru ajuta la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) intre ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectorii SC sunt momentan cei mai populari pentru conexiunile de fibra optica pentru ca sunt foarte usor de conectat/deconectat. Forma lor dreptunghiulara permite amplasarea multor conectori pe o suprafata mica.
 
Patchcordurile optice se disting prin atenuarile de mai putin de 0.25 dB si prin ferulele de cea mai buna calitate. La fiecare patchcord sunt verificate valorile de atenuare, return loss si suprafetele ferulelor pentru a garanta conexiuni cu parametri cat mai buni. 
 
Fibra optica singlemode LWP (Low Water Peak) utilizata in aceste patchcord-uri respecta standardul ITU-T G.652.D putand fi integrata fara probleme de compatibilitate in retelele existente de fibra optica. Atenuarea medie este de aproximativ 0.4 dB/km la 1310 nm si de 0.25 dB/km pentru 1550 nm. Fibra optica este intarita cu fibre de kevlar si acoperita cu PVC.
 
Fibrele optice singlemode conforme cu standardul ITU-T G.652D sunt printre cele mai bune de pe piata. Inainte de introducerea recomandarilor G.652D fibrele puteau fi folosite doar intr-o singura lungime de unda. Acum, fibrele cu tehnlolgie LWP (Low Water Peak) pot fi folosite in oricare banda de la 1280 nm - 1650 nm.