Pat de cablu 16x16mm, 2 metri cu capac

Pat de cablu 16x16mm, 2 metri cu capac

|
Adauga intrebare
Descriere

Pat de cablu 16x16mm, 2 metri cu capac. Canal de cablu pentru instalatii electrice, pentru cabluri de supraveghere video sau alarme.. 

  • Cod produs PAT16X16
  • Brand Oem
4, 99 Lei
Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Pat de cablu 16x16mm, 2 metri cu capac. Canal de cablu pentru instalatii electrice, pentru cabluri de supraveghere video sau alarme.

 

Canalul pentru cablu se utilizeaza in constructia instalatilor electrice, pentru mascarea si protejarea conductoarelor electrice, impotriva loviturilor si actiunii mediului ambiant.

 

Canalul pentru cablu cu forma constructiva tip T este realizat din PVC ignifugat si este recomandat atat pentru pozarea traseelor de cabluri pentru distributia energiei electrice, cat si pentru cablurile de telecomunicatii. Principalul avantaj al acestuia consta in instalarea usoara, iar orice interventie ulterioara realizarii instalatiei se face fara deteriorarea restului instalatiei sau a incaperii.

 

Instructiuni de montaj: canalul de cablu si accesorile sale se prind de pereti in dibluri cu holsuruburi, conductoarele circuitelor se intind in canalul de cablu, dupa care se pune capacul. Obligatoriu se separa cablurile de energie electrica si de date.

 

Acest canal pentru cablu este disponibil pe culoarea alb si are capac inclus. Dimensiunile acestuia sunt: 2 metri lungime, 16 mm latime si 16 mm inaltime.