Mufa BNC RG59 Compresie, CBN-051 RG59
2.49 RON

Mufa BNC RG59 Compresie, CBN-051 RG59

|
Adauga intrebare
Descriere

Mufa BNC cu compresie formata dintr-o singura piesa, pentru cablu RG59 Mufa a fost concepută pentru a asigura protecţie împotriva pătrunderii apei (după sertizare). În timpul compresiei mufei, garnitura de plastic este compresată pe manşonul cablului.

2.49 RON

In stoc
Termen de livrare estimativ:
2-4 zile lucratoare

Descriere produs

Mufa BNC cu compresie formata dintr-o singura piesa, pentru cablu RG59. Pentru conectarea corecta ai nevoie si de un cleste de compresie, vezi produse asociate

Mufa a fost concepută pentru a asigura protecţie împotriva pătrunderii apei (după sertizare). În timpul compresiei mufei, garnitura de plastic este compresată pe manşonul cablului.

Mufa BNC  este facută din bronz placat cu zinc şi se potriveşte perfect cu cablul coaxial RG59.
Materialele folosite nu ruginesc şi rezistă oricăror intemperii. Calitatea şi atenţia acordată fabricării acestor mufe vă garantează atenuări minime, montaj uşor, precum şi un aspect profesional şi stabilitatea conexiunii.
 
În interiorul mufei se află un tub de ghidare care centrează şi ghidează dielectricul. Un element special asigură contact bun, care elimină interferenţele .
 
Mufarea este simplă şi rapidă:
 
  • pregătiţi capul cablului prin dezizolarea conductorului central pe o lungime de 8 +/-1.4 mm şi a dielectricului pe o lungime de 6.4 mm,
  • îndoiţi ecranarea în jos peste manşonul izolator al cablului,
  • introduceţi cablul în mufă,
  • compresaţi cablul în mufă cu ajutorul cleştelui de compresie.