Conector rapid GEL pentru derivatie 3 fire set 100 Bucati K3-10

Conector rapid GEL pentru derivatie 3 fire set 100 Bucati K3-10

|
Adauga intrebare
Descriere

Conector rapid GEL pentru derivatie 3 fire set. Culoare rosie. diametru total 2.08 mm, diametru fir interior 0.32 - 1 mm pentru conectarea firelor rapid si bine. Setul include 100 bucati

59 , 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Conector rapid GEL pentru derivatie 3 fire. Culoare rosie. diametru total 2.08 mm, diametru fir interior 0.32 - 1 mm pentru conectarea firelor rapid si bine

3-wire-bs

 

Conector pentru 3 fire, diametru total 2.08 mm, diametru fir interior 0.32 - 1 mm pentru conectareafirelor rapid si bine. Se apasa cu un patent si se asigura conectarea rapida a firelor.

Umplute cu gel pentru rezistenta la umiditate. Pot fi folosite pentru exterior. 

Asigura o conexiune rapida si protejata impotriva oxidarii. Nu necesita dezizolarea conductorilor ce urmeaza a fi jonctionati cu acest conector.

Termenul "idc" provine de la expresia "insulation displacement connector" din limba engleza insemnand "conector cu dislocarea izolatiei", mai precis, lamela interioara care realizeaza conexiunea in momentul presarii conectorului indeparteaza in acelasi timp si izolatia de pe conductori dar numai de pe zona de contact.

La conectorii cu gel, tot in momentul strangerii gelul din capac etanseaza conexiunea astfel realizata protejand-o la patrunderea aerului sau a apei. Conexiunile realizate cu acest tip de conectori se fac foarte rapid, sunt foarte compacte, nu necesita izolare si sunt foarte stabile in timp.