Releu Wireless un canal 10A si intrare senzor temperatura SONOFF TH10
64.99 RON

Releu Wireless un canal 10A si intrare senzor temperatura SONOFF TH10

4.75
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Releu inteligent Wireless
  • Permite trecerea curentului de 10A
  • Control prin aplicatia mobila
  • Conexiune wireless 2.4 Ghz
  • Alimentare la 220v
  • 24 de luni garantie

Poate comanda pornirea si oprirea aparatelor direct din aplicatie sau in functie de temperatura inregistrata de senzorul de temperatura. Senzorul nu este inclus.

 

Produs indisponibil

Descriere produs

Releu inteligent Wireless cu un canal 10A si intrare senzor temperatura. Functioneaza prin conectare la router-ul de internet si poate monitoriza temperatura si umiditatea prin aplicatie de mobil. 

 

imagine si principiu de funcitionare

 

Sonoff TH10 este un releu inteligent care poate monitoriza si seta temperatura si umiditatea din casa prin intermediul aplicatiei de mobil. Functioneaza pe un canal de tip 10A.

Acest releu Sonoff TH10 suporta presetarea unui interval de temperatura si umiditate, iar  cand temperatura sau umiditatea din spatiul in care este instalat se afla in intervalul presetat, Sonoff TH10 va porni sau va opri automat dispozitivele conectate.

Releul Sonoff TH10 este compatibil cu  3 modele de senzori de umiditate si temperatura:

- AM2301 (nu este rezistent la apa)

- DS18B20 (Vezi la imagini produs cum se leaga la sonoff, mufa jack nu este inclusa)

- DHT11

Atentie! Acesti senzori necesita conectare inainte de a porni releul Sonoff TH10. Dupa pornirea releului, nu va recomandam sa conectati senzorii!

Releul wireless inteligent Sonoff TH poate sa functioneze ca un Sonoff standard atunci cand nu este conectat cu senzorii aditionali. In comparatie cu Sonoff standard, releul TH este mult mai sigur, are dimensiuni mai mari, emite o cantitate mai mica de radiatii si este mai usor de operat.

Cu ajutorul aplicatiei eWeLink pentru smartphone, utilizatorii pot crea o serie de scene (Smart Scene), ceea ce inseamna ca atunci cand aplicatia este folosita impreuna cu senzorii AM2301, DS18B20 sau DHT11 utilizatorii pot colecta date despre temperatura si umiditate, care apoi sa fie impartasite cu alte dispozitive inteligente precum: Sonoff RF, Sonoff SV, Smart Socket, etc. Astfel, alte dispozitive pot seta o serie de conditii legate de gradul de temperatura si umiditate care sa determine pornire sau oprirea dispozitivelor conectate. Sonoff TH functioneaza perfect cu aparate de aer conditionat, umidificatoare, acvarii inteligente, etc.

 

Descarca aplicatia eWelink pentru Android si pentru Apple.