Camera ip wireless Pan and Tilt FULLHD Sonoff GK-200MP2-B

Camera ip wireless Pan and Tilt FULLHD Sonoff GK-200MP2-B

4.85
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera IP FULL HD
  • Funcții de rotire si inclinare
  • Control din aplicatia eWeLink
  • Compatibil cu alte accesorii eWeLink
  • Stocare pe card microSD
  • Iluminare nocturna IR
  • Conexiune LAN sau WiFi
163, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
5-10 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Aceasta este noua cameră Sonoff, FULL HD, cu rezoluție 1920x1080px, cu funcții Pan și Tilt. Compatibilitate cu aplicația smartphone eWeLink. Puteti sa o utilziati pentru a urmări orice dispozitiv Sonoff/SmartWise controlat prin aplicația eWeLink pentru smartphone (de exemplu, ușa sau poarta garajului) sau pentru a menține sub supraveghere zona dorită.

camera ip ptz simplu de instalat si montat

Datorită senzorului IR (infraroșu) încorporat (rază de maxim 15 metri) inregistreza chiar și pe timp de noapte în întuneric complet, prin iluminarea în infraroșu. In modul IR culorile inregistrate sunt alb si negru.

Patrulare fără punct mort: Folosiți pur și simplu adezivii 3M incluși pentru a monta camera în locațiile dvs. ideale, în doar câteva secunde.

Vizualizarea în timp real a camerei este afișată în aplicația eWeLink în meniul „cameră” și, de asemenea, o puteți adăuga la alte dispozitive inteligente asociate cu aplicația eWeLink pentru a obține vizualizarea camerei pe interfața de control ON / OFF. Capturați imagini cristaline la rezoluție de înaltă definiție 1080P.

camera ptz cu control de pe telefon

Această versiune nu este doar accesibilă WiFi, o puteți opera și într-o rețea cu fir (LAN) cu un cablu standard (RJ-45)!

Camera suportă înregistrarea pe card SD, carduri de memorie se potrivesc cu o capacitate maximă de 128 GB (nu sunt incluse). Cu toate acestea, dispozitivul nu este conceput pentru a fi folosit ca cameră de securitate, este conceput și construit ca o cameră web specială compatibilă cu aplicația eWeLink, pentru supravegherea obiectelor și a zonei.

 

Înregistrați un videoclip sau faceți capturi de ecran pe smartphone-ul dvs. prin aplicația eWeLink pentru smartphone. Înregistrările sunt stocate pe smartphone, nu pe cardul de memorie.

Conectați-vă cu senzorul de ușă/fereastră SONOFF sau senzorul de mișcare, puteți accesa și verifica instantaneu casa dvs. prin notificarea push trimisă de senzor. Convorbirea cu două audio vă permite să scoateți un sunet care să sperie hoțul.

Adăugați camera pe dispozitivele inteligente SONOFF pe care o puteți monitoriza fiecare cameră direct pe dispozitivul conectat, fără a fi nevoie să o căutați pe cea pe care doriți să o vizualizați printre multe camere.