Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Castiga premii la aniversarea Atu Tech - Termeni si conditii

bannnerrrr

 

Astazi, 14 septembrie, implinim 6 ani de existenta! Iti multumim ca ne-ai fost alaturi si ca ne-ai determinat sa fim mai buni cu fiecare an care a trecut!

Ca sa-ti rasplatim fidelitatea, am pregatit o campanie speciala cu premii prin tragere la sorti! Ce trebuie sa faci ca sa castigi? Nimic complicat: plasezi o comanda pe www.a2t.ro in perioada 14 - 17 septembrie si esti automat inscris in concurs. Poti castiga prin tragere la sorti o tableta Kruger&Matz de 10", un ceas sport Kruger&Matz cu GPS sau un computer de bicicleta Kruger&Matz.

 Banner 2 copy

 

 

Atu Tech deruleaza in perioada 14 - 17 septembrie 2017 o campanie aniversara, in care clientii care au plasat o comanda pe site-ul www.a2t.ro, indiferent de valoare, vor fi inscrisi automat la tombola si vor avea sansa de a castiga unul din cele 3 premii disponibile. Promotia are valabilitate doar pana in data specificata mai sus.  

 

Mecanismul campaniei:

 

 

1. Orice comanda plasata pe www.a2t.ro in perioada 14 - 17 septembrie este automat inscrisa in concurs. 

 

 

2. Toate comenzile sunt inscrise la tombola, indiferent de valoare (ATENTIE! Valoarea minima acceptata pentru comenzi pe site este de 2 lei).

 

 

3. Desemnarea castigatorilor se face prin tragere la sorti. Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in perioada 18 - 24 septembrie.

 

 

4. Pentru desemnarea castigatorilor, vom utiliza un serviciu tert si obiectiv, www.random.org.

 

 

5. Vor fi extrasi 3 castigatori + cate o rezerva pentru fiecare (in cazul in care persoana castigatoare nu poate fi contactata sau datele personale completate in formularul de comanda sunt incorecte, premiul va merge la rezerva).

 

 

6. Pentru ca un castigator sa fie eligibil pentru a-i fi inmanat premiul, pe formularul de comanda trebuie sa fie completate corect si complet urmatoarele date: NUME, PRENUME, ADRESA COMPLETA, NUMAR DE TELEFON, ADRESA DE E-MAIL.

 

 

7. Premiile sunt: PREMIUL I - tableta Kruger&Matz Edge1084; PREMIUL II - Ceas GPS Kruger&Matz Navigator100; PREMIUL III - computer GPS bicicleta Kruger&Matz XT300. Valoarea totala a premiilor este de 1750 lei (TVA inclus).

 

 

8. Campania este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.

 

 

9. Compania noastra isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv, in orice moment, aceasta oferta speciala. Pentru a anunta cumparatorii, se va face un anunt public pe site-ul www.a2t.ro

 

 

10. Imaginile au rol de prezentare. Atu Tech nu se face raspunzator pentru diferentele dintre imaginile prezentate in revista si produsele actuale. 

 

 

11. La aceasta campanie nu au dreptul sa participe angajatii firmei si rudele lor de gradul I; furnizori ai firmei.

 

 

 

 

ATU TECH SRL

Director general: Marius Duse