Camera dome TurboHD 1MP, lentila 2,8 mm, IR 20m, DS-2CE56C0T-IRMF2.8
79.99 RON

Camera dome TurboHD 1MP, lentila 2,8 mm, IR 20m, DS-2CE56C0T-IRMF2.8

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere Hikvision TurboHD 1 Megapixel pentru imagini de calitate medie. Camera de supraveghere este dome pentru uz interior si se potriveste cu succes in diferite aplicatii de supraveghere video. 

  • Cod produs DS-2CE56C0T-IRMF2.8
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera de supraveghere Hikvision TurboHD 1 Megapixel pentru imagini de calitate medie. Camera de supraveghere este dome pentru uz interior si se potriveste cu succes in diferite aplicatii de supraveghere video. Camera este echipata cu filtru IR -CUT si leduri infrarosu care pot lumina pana la 20 de metri. 

 

Senzor de imagine cu rezolutie 1 Megapixel

Camera dome Hikvision foloseste un senzor de supraveghere video cu rezolutie 1 Megapixel care ofera imagini de supraveghere video HD - 720p. 

 

Unghi mare de supraveghere video 

Lentila de 2,8 mm cu unghi fix te ajuta sa supraveghezi locatii cu un unghi larg vizibilitate. Aceasta camera de supraveghere ofera un unghi mediu spre mare de vizualizare (90 grade), ceea ce o recomanda pentru supravegherea spatiilor relativ mai mici, precum camerele unei case sau a birourilor.

 

Vizibiliate pe timpul noptii si imagini de calitate pe timpul zilei

Camera de supraveghere are filtru infrarosu auto retractabil - IR CUT. Astfel poate oferi imagini de calitate pe timpul zilei si imagini in spectru infrarosu pe timpul noptii. Acesta se activeaza automat la caderea intunericului.

 

Produsa de Hikvision

Hikvision este cel mai mare producator global de sisteme de supraveghere video. Camerele Hikvision sunt create in fabrici de ultima generatie care dezvolta si produc produse inovative pentru supraveghere video. Camerele TurboHD Hikvision transmit imagini de inalta rezolutie pe cablu coaxial sau FTP cu videobalun cu ajutorul tehnologiei de transmisie Turbo HD.