Camera de exterior, Dahua, rezolutie 4K, lentila 2.8mm, IR 20m, HAC-HFW1800RP-0280B
144.99 RON

Camera de exterior, Dahua, rezolutie 4K, lentila 2.8mm, IR 20m, HAC-HFW1800RP-0280B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu rezolutie 8MP
  • Unghi de vizualizare mare - 105°
  • Vizualizare nocturna pana la 20m
  • Functioneaza cu DVR HDCVI
  • Carcasa de plastic
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs HAC-HFW1800RP-0280B
  • Brand Dahua

144.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere Dahua are rezolutie de 8MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm, ceea ce confera un unghi mare de vizualizare de 105 grade (testat de producatori). Astfel, camera poate fi utilizata pentru o surprinde cadre largi, de ansamblu, putand fi folosita in spatii mari.

Folositi meniul OSD pentru a schimba din formatul HDCVI in alte formate video. Folositi controllerul UTC PFM820 (Achizitionat separat) pentru a schimba din formatul CVBS in formatul video HDCVI.

 

Led-uri infrarosu pentru vizualizare nocturna

Camera este dotata cu LED-uri infrarosu care permit inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Astfel, cu ajutorul acestei camere vei putea surprinde cadre pe o distanta de pana la 20 de metri, in conditii de iluminare slabe sau pe timp de noapte. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare (DNR, DWDR).

 

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

 

Highlight Compensation - HLC

Aceasta functie reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte.

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa capteze mai multe detalii in umbra si in lumina, amplificand imaginea digital.

 

Carcasa din plastic+metal si index de protectie IP 67

Cele mai mari probleme la o camera de exterior, sunt: apa, praful si nisipul. Aceasta camera vine cu carcasa metalica, si este cotata cu index de protectie IP67, care este ideal pentru montajul in exterior.