DVR 8 canale SAFER, Pentabrid, 5MP-N, 1 x HDD, SAF-8X-1080

DVR 8 canale SAFER, Pentabrid, 5MP-N, 1 x HDD, SAF-8X-1080

5
|
Adauga intrebare
Descriere

DVR pentabrid SAFER cu 8 canale FULL HD + 4 canale IP de pana la 6 Megapixeli. Inregistreaza 1080p pe toate canalele. Suporta 1 HDD de pana la 6 TB, si vine cu 2 porturi USB 2.0.

 

Garantie 5 ani!

 

 

  • Cod produs SAF-8X-1080
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

DVR Pentabrid 8 canale SAFER

Daca cauti un DVR care sa fie compatibil cu diferite tehnologii, DVR-ul penabrid SAF-8X-1080 este alegerea ta perfecta. Acest DVR suporta tehnologiile AHD, TVI, CVBS, HDCVi, IP. Sunt 8 canale FULL HD pentru camere analogice + 4 canale pentru camere IP de pana la 6 MP. Toate canalele inregistreaza 1080p, folosind o compresie buna pentru stocarea datelor (H265+). Pe langa faptul ca este compatibil cu ONVIF/PSIA, DVR-ul suporta cautarea inteligenta sau functiile IVS. Suporta 1 x HDD pana la 8 TB (nu este inclus), si are 2 porturi USB 2.0 . 

Cu toate acestea, DVR-ul poate inregistra la rezolutie maxima 5M-N cu 10 cadre/secunda pe primele 2 canale, iar pe restul de 6 poate inregistra la o rezolutie de pana la 4M-N cu 15 cadre/secunda.

De asemenea, DVR-ul are 1 intrare audio analogica + 1 intrare audio prin HDCVI pe acelasi cablu (aceasta functionalitate va permite sa obtineti inregistrari audio prin acelasi cablu daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat).

 

 

Compresie video H.265 si H.265+

Noutatea acestei noi serii de DVR-uri Dahua este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

SAFER ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

 

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: