Camera supraveghere exterior, Dahua, 2 MP, IR 80m, lentila 3.6 mm, HAC-HFW1200D-0360B

Camera supraveghere exterior, Dahua, 2 MP, IR 80m, lentila 3.6 mm, HAC-HFW1200D-0360B

4
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu senzor FULL HD 
  • Unghi de vizualizare mare - 89.9°
  • Vizualizare nocturna pana la 80m
  • Lentila fixa 3.6mm
  • IP67
  • Carcasa aluminiu
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs HAC-HFW1200D-0360B
  • Brand Dahua
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de exterior, Dahua, rezolutie 2 MP, lentila 3.6mm, IR 80m

Camera de supraveghere bullet, HDCVI pentru exterior. Aceasta camera are o rezolutie video de 2 Megapixeli, un senzor CMOS de 1/2.7 inch si lentila fixa de 3.6 mm, care va permite un unghi vizual generos, pe diagonala de 90° (testat de producatori).

HDCVI (High Definitiion Composite Video Interface) este o tehnologie a producatorilor Dahua. Aceasta va ofera imagini video de inalta rezolutie pe distante mari, pastrand simplitatea instalarii si costurile reduse ale tehnologiei analogice.

Alimentarea se va face la 12VDC.

Aceasta camera este alegerea ideala pentru dumneavoastra, pentru a capta mai usor imagini la o calitate superioara.

Aceasta camera este 4 in 1. Atentie! Folositi meniul OSD din DVR pentru a schimba din formatul HDCVI in alte formate video. Folositi controllerul UTC PFM820 (Achizitionat separat) pentru a schimba din formatul HDCVI in formatul video CVBS.

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului.

Auto Gain Control - AGC

AGC-ul mentine constanta intensitatea semnalului de iesire al camerei de supraveghere video. La lumina scazuta, cand intensitatea semnalului de iesire scade, acesta il amplifica electronic. Procesul se inverseaza in eventualitatea unei iluminari puternice.

Protectie IP67

Camera supraveghere cu carcasa rezistenta, compacta. Are un index de protectie IP67.

Avand indexul de protectie mare, camera este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf.