Camera exterior 4 in 1 Hikvision, 2MP, IR 20m, lentila 3.6mm, DS-2CE16D0T-IRPF3.6(C)

Camera exterior 4 in 1 Hikvision, 2MP, IR 20m, lentila 3.6mm, DS-2CE16D0T-IRPF3.6(C)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu senzor FULL HD
  • Vizualizare nocturna pana la 20m
  • Lentila 3.6 mm
  • Unghi de vizualizare 79.6°
  • Tehnologie CVI/AHD/TURBO HD/ANALOG
  • Carcasa de plastic
  • Garantie 24 luni
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere de exterior Hikvision 4 in 1 DS-2CE16D0T-IRPF3.6(C). Camera are o rezolutie FULL HD de 2 MP 1080p si IR 20 metri. Lentila fixa este de 2.8 mm. Camera se foloseste de tehnologia Smart IR pentru a asigura o lumina optima si eficienta pe timp de noapte. Unghiul de vizualizare al acestei camere este de 79.6°.

Datorita senzorului de 2 MP, camera inregistreaza imagini clare, cu detalii utile. LED-urile cu infrarosu permit inregistrarea de imagini clare chiar si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 20 de metri. Aceste LED-uri sunt sustinute de tehnologia Smart IR, care asigura o iluminare optima, in mod automat, pentru a putea beneficia de imagini de o calitate inalta.

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului.

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte.

Carcasa IP67

Carcasa acestui model de camera Hikvision este din plastic si rezista chiar si la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata si-ar dori sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. Camera rezista la ploi si conditii de mediu dificile, cum ar fi ploi, vant, nisip, cotata cu index de protectie IP 67.


Aceasta camera este compatibila cu DVR pe tehnolgiile: TVI/AHD/CVI/CVBS

Acest model de camera este 4 in 1, adica este compatibil cu DVR-uri pe tehnologiile: Turbo HD, HDCVI, AHD si analogic. La aceasta camera este foarte usor sa schimbati intre tehnologii, trebuie doar sa apasati pe buton timp de 5 secunde. (urmariti indicatiile din poza).