Camera dome, 5 Megapixeli lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 30m, SAFER SAF-DM5MP30F28-A

Camera dome, 5 Megapixeli lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 30m, SAFER SAF-DM5MP30F28-A

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 5 megapixeli 
  • Lentila fixa 2.8mm 
  • Unghi vizualizare 111°
  • Infrarosu la 30 metri
  • Microfon, transmisie HDCVI
  • 60 luni Garantie
  • Cod produs SAF-DM5MP30F28-A
  • Brand Safer

PRP: 166.99 RON

119.99 RON

Diferenta: 47.00 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera dome rezolutie 5MP, lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 30m SAFER

Acest model de camera de supraveghere video inregistreaza imagini de inalta calitate, la o rezolutie de 5 megapixeli, oferite de un senzor de imagine 1/2.7 inch. Ofera un unghi generos, calculat pe orizontala la 111°. 

Infrarosu inteligent pana la 30 metri

Cu ajutorul LED-urilor IR,aceasta camera permite inregistrarea de imagini pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta pe o distanta de pana la 30 de metri.

Camera poate sa isi ajusteze intensitatea luminii in functie de fiecare scena. 

In plus, cu ajutorul functiilor speciale de imagine (WDR, BLC, HLC), calitatea imaginilor ca fi una superioara, chiar si in conditii deosebite.

Camera cu microfon incorporat, transmisie audio prin HDCVI

Acest model de camera are si microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrarile video, veti putea obtine si inregistrari audio. De asemenea, atunci cand este utilizata impreuna cu un DVR cu functia "audio prin HDCVI", veti putea obtine aceste inregistrari audio prin acelasi cablu de semnal video.

BLC (Back Light Compensation)

BLC ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare. Corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, ajustand imaginea, pentru obiectul focusat.

HLC (Highlight Compensation)

HLC este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa, cum ar fi: reflectoare, farurile autovehiculelor, etc. Aceasta va ajuta imaginea pentru a oferi cele mai clare imagini.

Atentie! Aceste camere functioneaza doar cu dvr-uri Dahua sau Safer cu tehnologia principala HDCVI. DVR-urile trebuie sa aiba ultima versiune de software. 

Camera vine cu DIPSWITCH pentru comutare in AHD/TURBOHD/CVI/CVBS. La comutarea in CVBS camera trece in modul analog si inregistreaza la o rezolutie sub 1 megapixel. Atunci cand comutati in AHD sau TURBOHD camera trce in modul 4 megapixeli. Inregistrarea audio functioneaza doar cu DVR-uri native HDCVI.

La cele din gama I2 este necesar sa faceti un update de firmware!