Camera de supraveghere, 2 Mp Full HD DS-2CE56D0T-IRMF2.8
82.99 RON

Camera de supraveghere, 2 Mp Full HD DS-2CE56D0T-IRMF2.8

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere Hikvision DS-2CE56D0T-IRM F 2.8 are o rezolutie de 2 Megapixeli pentru imagini de calitate buna. Este o camera de supraveghere in forma de dome pentru uz interior. Poate fi folosita pe timpul noptii pe o distanta de pana la 20 metri cu ajurul ledurilor IR.

  • Cod produs DS-2CE56D0T-IRMF2.8
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera de supraveghere 4 in 1 Hikvision DS-2CE56D0T-IRM are o rezolutie de 2 Megapixeli pentru imagini de calitate medie. Este o camera de supraveghere in forma de dome pentru uz interior. Poate fi folosita pe timpul noptii pe o distanta de pana la 20 metri cu ajurul ledurilor IR.

 

 

 

 

 

Imagini mai clare cu senzorul CMOS 2 Megapixeli

 

 

Camera foloseste un senzor de supraveghere video cu rezolutie 2 Megapixel care ofera imagini de supraveghere video FULL HD - 1080p . In cazul unei neplaceri vei putea sa descarci imagini de calitate superioara si vei recunoaste clar infractorul. 

 

 

 

 

 

 

Unghi larg de supraveghere video 

 

 

Lentila de 2,8 mm cu unghi fix te ajuta sa supraveghezi diverse locatii. Datorita senzorului mai mare 1/2.8" si aceeasi lentila de 2,8 mm ofera un unghi mai mare - 102 grade.

 

 

 

 

Vizibiliate pe timpul noptii si imagini de calitate pe timpul zilei 

 

 

Camera de supraveghere este perfecta pentru a captura imagini pe timpul noptii si pe timpul zilei. Vine echipata cu filtru infrarorsu IR/CUT si led-uri IR care se activeaza atunci cand camera nu mai primeste destula lumina. 

 

 

 

 

 

Produsa de Hikvision

 

 

Camera de supraveghere este produsa de cel mai mare producator global de sisteme de supraveghere: Hikvision. Fabricile chinezilor de ultima generatie dezvolta si produc camere inovatoare. Camerele de supraveghere TurboHD pot transmite imagini de inalta rezolutie pe cablu coaxial sau FTP cu videobalun pe distante lungi.