Camera 5MP, IR 60m, Starlight, zoom motorizat, microfon, Dahua HAC-HDW2501T-Z-A
475.99 RON

Camera 5MP, IR 60m, Starlight, zoom motorizat, microfon, Dahua HAC-HDW2501T-Z-A

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera dome Dahua, senzor Starlight cu rezolutie de 5 megapixeli. Lentila varifocala 2,7 - 13,5mm cu zoom motorizat. IR 60 metri. Microfon incorporat. 

  • Cod produs HAC-HDW2501T-Z-A
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
475.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera dome 5MP, lentila varifocala cu zoom motorizat

Camera Dahua HAC-HDW2501T-Z-A este o camera destinata utilizarii in interior. Este compatibila cu DVR pe tehnologiile HDCVI, AHD si Turbo HD. Camera are un senzor de imagine CMOS 1/2.8” si o lentila varifocala de 2,7 - 13,5 mm. Aceasta lentila varifocala ofera posibilitatea reglarii unghiului de vizualizare in functie de nevoi si particularitatile spatiului, de la 102° la 29°. Datorita functionalitatii de zoom motorizat, acest unghi de vizualizare poate fi modificat direct din DVR (doar modelele Dahua). 

Atentie! Camera este setata implicit la standardul HDCVI. Schimbarea standardului se efectueaza cu ajutorul comutatoarelor. 

 

Vizualizare pe timp de noapte 

Aceasta camera este echipata cu LED-uri infrarosu care permit inregistrarea de imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii scazute de iluminat. Astfel, datorita LED-urilor camera este cotata cu IR 60 metri.

De asemenea, camera are o serie de functii de imagine care imbunatatesc considerabil calitatea imaginilor: 

• WDR - 120 dB

• 2D-DNR / 3D-DNR - Reduce digital interferentele din imagine

• BLC/HLC – compensarea luminii de fundal / a luminii puternice

• Balans automat de alb

• AGC - Reglarea automata a amplificarii

• Sharpness - accentuare a contururilor imaginii

 

3 semnale pe 1 cablu coaxial

Tehnologia HDCVI suporta 3 semnale care vor fi transmise simultan catre un cablu coaxial - adica video, audio, date. Transmisia de date in mod dublu permite camerei HDCVI sa interactioneze cu un DVR cum ar fi transmiterea semnalului de control al zoom-ului motorizat.

 

Transmisia pe distanta lunga

Tehnologia HDCVI garanteaza transmisia in timp real pe distanta lunga, fara a se pierde calitatea imaginii datorita functionalitatii de zoom motorizat.

Accepta o transmisie de pana la 700 m pentru videoclipuri HD de 5MP prin cablu coaxial si pana la 300 m prin cablu UTP.

*testat de producatori in conditii optime cu cabluri si conectori de calitate superioara

 

Starlight

Odata cu adoptarea senzorului de inalta performanta, camera este capabila sa ofere performante incomparabile, chiar si in conditii de iluminare nefavorabile.

Functia permite capturarea detaliilor imaginilor si a culorilor exacte chiar si pe timpul noptii, atunci cand exista destula lumina ambientala.

 

Wide Dynamic Range

Incorporata cu tehnologia WDR, camera poate obtine imagini vii chiar si in conditiile de iluminare cu contrast intens.

True WDR (120dB) optimizeaza atat zonele luminoase cat si cele intunecate ale unei scene in acelasi timp pentru a oferi videoclipuri utilizabile in conditii de iluminare nefavorabile.

 

Advanced 3DNR

3DNR este o tehnologie de reducere a zgomotului care detecteaza si elimina zgomotul de imagine prin compararea a doua cadre secventiale.

Tehnologia Advanced 3DNR a lui Dahua, permite reducerea remarcabila a zgomotului, cu impact redus al calitatii imaginii, mai ales in conditii de iluminare limitata. Aceasta va va oferi o imagine clara si precisa.