Soundbar cu woofer 86W bluetooth si USB Edifier G7000

Soundbar cu woofer 86W bluetooth si USB Edifier G7000

|
Adauga intrebare
Descriere

Soundbar cu woofer 86W bluetooth si USB Edifier G7000

  • RMS 86W
  • Wireless
  • Bluetooth 5.0
  • Intrare Coaxial
  • Intrare Optica
  • Cod produs G7000
  • Brand Edifer
  • Taxa verde 11
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Soundbar pentru jocuri Edifier G7000


Bucurati-va de si mai multa imersiune chiar si in timpul celui mai dinamic joc. soundbar pentru jocuri Edifier G7000 cu subwoofer wireless ofera sunet surround DTS superior si ofera mai multe optiuni de conectivitate - inclusiv intrare optica sau Bluetooth. Cele 3 moduri de redare va permit sa personalizati functionarea acestuia pentru a raspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor, iar iluminarea de fundal RGB ii ofera o nota originala.

 

 

Sunet surround DTS - cufundati-va in joc


Experimentati o experienta de cinema sau aduceti lumea jocului dvs. preferat dincolo de ecranul computerului. soundbar dispune de tehnologia de sunet surround DTS, permitandu-va sa va adanciti imersiunea si sa descoperiti o dimensiune cu totul noua a jocului. Acum iti poti localiza cu usurinta adversarii si le poti anticipa miscarile - cu Edifier, victoria este la indemana ta!

 

 

3 moduri de redare din care sa alegeti


Cautati o bara de sunet versatila, perfecta pentru o varietate de aplicatii? Ai venit la locul potrivit! G7000 ofera 3 moduri din care sa alegeti. Unul va permite sa scoateti in evidenta tot ce este mai bun din muzica dvs., in timp ce al doilea face ca vizionarea de filme sa se simta aproape ca si cum ati fi intr-un cinematograf in camera dvs. Al treilea va va permite sa va scufundati si mai mult in lumea jocului la alegere.

 

 

Sunet cristalin


Indiferent daca ascultati muzica, vizionati filme sau jucati jocuri, Edifier va va oferi cea mai buna calitate audio in orice situatie! soundbar G7000 este echipata cu 4 tweetere cu dom din titan de 2,75 inchi, care sunt utilizate in mod obisnuit in difuzoarele HiFi high-end. Acest lucru va permite sa va bucurati de un sunet clar, clar, perfect echilibrat, care va va impresiona prin bogatia sa de detalii.

 

 

Subwoofer wireless inclus


Surprizele nu se opresc aici! Setul include, de asemenea, un subwoofer wireless de 5,8G cu latenta ultra-scazuta. Driverul de 7 inchi de ultima generatie si o putere RMS totala de pana la 50 W va vor oferi un bas imbunatatit si profund, oferindu-va o experienta muzicala si mai interesanta. in plus, carcasa din lemn a dispozitivului nu numai ca arata incredibil de eleganta, dar si minimizeaza vibratiile inutile.

 

 

Compatibilitate larga - diverse posibilitati de conectare


Tu decizi ce echipament conectezi la soundbar si cum o faci. G7000 este compatibil cu cele mai populare dispozitive, cum ar fi laptopuri, computere, smartphone-uri, tablete si console de jocuri. Porturile USB, AUX, PC si optice faciliteaza conectarea acestora. Preferi sa fii liber de cabluri si sa castigi libertate aproape nelimitata? Nici o problema! Pur si simplu conectati-va la G7000 fara fir printr-o conexiune Bluetooth rapida si stabila.