Camera IP Hikvision 2MP, LPR, lentila varifocala 2.8 -12 mm, Darkfighter, DS-2CD4A26FWD-IZS/P2.812

Camera IP Hikvision 2MP, LPR, lentila varifocala 2.8 -12 mm, Darkfighter, DS-2CD4A26FWD-IZS/P2.812

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Recunoasterea numerelor de inmatriculare
  • Camera IP cu lentila varifocala
  • Rezolutie de 2MP Full HD la 60 fps
  • Tehnologie DarkFighter
  • Lentila 2.8-12mm
  • Unghi de vizualizare 92°-32°
  • Compresie H.265+/H.265/H.264
  • Slot pentru card microSD
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP Hikvision DS-2CD4A26FWD-IZS 2 megapixeli, lentila varifocala 2.8 -12 mm

Camera de supraveghere video IP ANPR Hikvision, recunoaste placute de inmatriculare cu acuratete de peste 98%.

Camera video supraveghere IP LPR HIKVISION DarkFighter este optimizata pentru vizualizarea numerelor de inmatriculare fiind capabila sa transmita text (string search) numarul de inmatriculare catre server-ul HIKVISION DS-7732NI-I4 (vezi produse asociate)  sau catre aplicatia iVMS 5200LPR. 

 

 

 

 

 

 

 

Functioneaza ziua si noaptea

Pe timp de noapte, aceasta camera inregistreaza imagini la calitate superioara, datorita tehnologiei Dark Fighter. LED-urile IR Exir cu care este dotata camera asigura vizibilitatea pe o distanta de pana la 50 de metri.

Potrivita pentru a fi integrata cu o bariera de acces.

Camera are iesire de releu ce poate fi conectata la o bariera pentru gestionarea automata a accesului auto. Preia de la server-ul Hikvision iVMS 5200 LPR (sau NVR) semnalul de comanda de deschidere al barierei si comanda deschiderea barierei prin Alarm IN/OUT.

Identificarea poate fi stabilita pentru 4 benzi de trafic, dar se recomanda utilizarea acesteia pentru 1 sau 2 benzi pentru o eficacitate crescuta. Recunoașterea unui vehicul cu plăcuța de inmatriculare poate fi legata de declansarea unui eveniment de alarma disponibil: notificarea centrului de monitorizare, salvarea unei fotografii pe cartela de memorie sau trimiterea acesteia pe serverul FTP sau NAS. Camera poate functiona in mod autonom, dar functionalitatea superioara este disponibila in combinatie cu un NVR.
 

Carcasa si mufe inchise etans cu protectie IP67

Rezistenta la praf si apa cotata cu indexul de protectie IP67 fac camera de supraveghere Hikvision DS-2CD4A26FWD-IZS/P2.812 potrivita pentru montarea in exterior. Temperatura la care poate functiona este cuprinsa intre -30°C si 60°C.

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.

Stocare pe card microSD

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD4A26FWD-IZS/P2.812 suporta backup-ul pe card de memorie microSD, cu o capacitate de stocare maxima 128GB. Cardul nu este inclus, ci se achizitioneaza separat. Recomandam utilizarea unor carduri microSD de calitate, cu clasa de viteza superioara pentru a preveni posibile erori si incompatibilitati cu camera. Un card lent poate reduce viteza de inregistrare.

 

Functii de corectare expunere si luminozitate

Aceasta camera are integrata tehnologie HLC care reduce intensitatea luminii provenite de la farurile autoturismelor cu scopul de a identifica mai usor numerele de inmatriculare.

Camera are si alte functii de corectare imagine precum BLC, WDR, DNR si stabilizare de imagine EIS.