Camera IP, FULL HD, ANPR, LPR, Zoom motorizat 5X, Hikvision DS-2CD7A26G0/P-IZS

Camera IP, FULL HD, ANPR, LPR, Zoom motorizat 5X, Hikvision DS-2CD7A26G0/P-IZS

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Functie pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare
 • Camera IP cu lentila varifocala
 • Rezolutie de 2MP Full HD cu 60 fps
 • Tehnologie DeepinView
 • Lentila 2.8-12mm
 • Unghi de vizualizare 103.3° - 38.6°
 • Compresie H.265+/H.265/H.264
 • Slot pentru card microSD
 • Protectie IP67, IK10
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD7A26G0/P-IZS
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD7A26G0/P-IZS cu LPR - Recunoastere numere de inmatriculare

Recunoasterea placilor de inmatriculare

Recunoasterea automata a numerelor de inmatriculare (ANPR) este un sistem precis, capabil sa citeasca placutele de inmatriculare ale vehiculelor fara interventia umana prin utilizarea captarii imaginilor de mare viteza cu iluminare sustinuta, obtinand un set de informatii care identifica o imagine ce contine o placuta de inmatriculare a vehiculului si textul decodat asociat acesteia.

Prin urmare, ANPR este tehnologia de baza utilizata pentru a gasi o placuta de inmatriculare / numar de vehicul si la randul sau, furnizeaza aceste informatii unei etape urmatoare a procesarii computerizate prin care informatiile pot fi interpretate, stocate sau potrivite pentru a crea o aplicatie bazata pe ANPR.

Este necesar un NVR cu ANPR pentru a profita la maxim de functionalitatea camerei

Functioneaza ziua si noaptea

Lentila camerei are o apertura maxima de F1.2 ceea ce permite ca mai multa lumina sa ajunga pe senzor. Infrarosul incorporat transmite lumina pana la 50 m. Camera este dotata cu filtru IR cut care se activeaza automat.

Lentila varifocala cu focalizare automata

Camera are o lentila varifocala ce permite reglarea distantei focale (si, implicit a unghiului de vizualizare) intre 2.8 si 12mm.

Alimentare prin PoE

Aceasta modalitate de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, se refera la posibilitatea de a utiliza un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Alimentatorul, patchcordul sau cardul microSD nu sunt incluse in pachet.

Camera poate fi alimentata de un adaptor de 12V DC sau POE 802.3at.

Rezistenta anti vandalizare IK10

Camera are rezistenta mecanica IK10 ceea ce o face potrivita pentru montarea in exterior.

Consumul maxim de energie al camerei de supraveghere este redus - 14W.

Functioneaza in conditii meteo extreme

Indexul de protectie la praf si apa IP67 si faptul ca functioneaza la temperaturi cuprinse intre -30°C si 60°C fac camera de supraveghere IP cu LPR Hikvision DS-2CD7A26G0/P-IZS perfecta pentru utilizarea in exterior.

Detectare fete

Functie de detectare a fetelor umane permite camerei sa capteze fetele si sa le trimita unui NVR compatibil pentru analizare (recunoastere faciala). Pentru recunoasterea faciala este nevoie de un NVR din seria DeepinMind.

Reducerea luminilor puternice pe timp de noapte

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

Slot pentru card microSD cu capacitate maxima de 256GB

Slotul pentru card microSD integrat in camera DS-2CD7A26G0/P-IZS are ca scop inregistrarea imaginilor si a datelor si atunci cand reteaua de supraveghere este intrerupta. Cardul microSD nu este inclus.

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Cu ajutorul acestei functii camera poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.