Bariera acces parcare brat articulat 2x1.6 metri LIFE

Bariera acces parcare brat articulat 2x1.6 metri LIFE

|
Adauga intrebare
Descriere

Bariera acces parcare brat articulat 2x2,5 metri LIFE. Se folosesc pentu parcari subterane unde inaltimea plafonului este relativ mic. Se poate folosii pentru ✔ trafic intens. ✔ 3 ani garantie

  • Cod produs SUPRA24_16X2
  • Brand Life
  • Taxa verde 0

4199.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Se poate folosi pentru trafic intens, si viteza mare de deschidere. In pachet sunt incluse si doua telecomenzi. 

Aceasta bariera automata reprezinta o solutie eficienta pentru parcari subterane. Bariera ofera un brat articulat, special pentru spatiile cu inaltime redusa. Placa de comanda este echipata cu sistem ENCODER pentru siguranta sporita. Motorul pe 24V, dar si constructia mecanica o recomanda pentru uz intens. 

Kit-ul contine:

  • 1x Corp bariera
  • 1x Brat bariera articulat de 5 metri

bariera brat articulat

Simplitate in integrare

Toate functiile barierei se pot programa foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si de necesitatile de folosire. Panoul de comanda este perfect integrat si protejat de carcasa superioara, este foarte acesibil si nu in ultimul rind intuitiv in modul de functionare. In plus, prezenta a doua programe deja impostate permite utilizarea imediata a instalatiei chiar dupa instalare.

integrare simpla

Calitate superioara

Carcasa, structura din otel zincat, este invelita intr-un robust material PVC care rezista la lovituri inpirata din automobilistica. Puterea si controlul sunt imbracate cu eleganta si clasa precum cele mai apreciate masini de pe piata.

bariera brat articulat life

Instalare usoara

Noile dispozitive sunt recunoscute imediat, datorita sistemului de tip “plug and play”: instalatia deci este actualizata in orice moment. In doar trei pasi, poti termina configurarea instalatiei. Instructiunile de montaj sunt clare, simple si intuitive, astfel timpul de instalare este redus.

instalare simpla life bariera