Camera dome 8MP (4K) 2,8mm Dahua HAC-HDBW2802R-0280B

Camera dome 8MP (4K) 2,8mm Dahua HAC-HDBW2802R-0280B

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera dome 8MP (4K) 2,8mm Dahua HAC-HDBW2802R-0280B, cu senzor 1/1.8" CMOS si interfata video AHD / HD-CVI / HD-TVI / CVBS care permite transmisia semnalului analogic video de rezolutii de max. 8 Mpx (4K UHD) si mai mari prin cablu coaxial.

  • Cod produs HAC-HDBW2802R-0280B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera dome 8MP (4K) 2,8mm Dahua HAC-HDBW2802R-0280B

 

Camera de supraveghere HD cu senzor 1/1.8" CMOS si interfata video AHD / HD-CVI / HD-TVI / CVBS. 

Formatul video AHD / HD-CVI / HD-TVI permite transmisia semnalului analogic video de rezolutii de max. 8 Mpx (4K UHD) si mai mari prin cablu coaxial. Aceasta metoda de transmisie nu induce intarzieri si mentine calitatea originala a imaginii. 

Clasa de etanseitate a camerei este IP67.

 

WDR

Camera de supraveghere realizeaza imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Functia aceasta este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

 

AGC (Automatic Gain Control)  

AGC este controlul automat al amplificarii care mentine un nivel constant de iesire, amplificand semnalul proportional cu nivelul de interferente. Imaginea devine astfel mai clara dar are in acelasi timp un aspect artificial, fara ca imaginea sa se vada granulata.

 

3D DNR

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine, in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere. In special, se reduce zgomotul care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR, care este un circuit de reducere a zgomotului digital, capabil de a reduce zgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contrastul de culori.

 

Back Light Compensation - BLC

Functia BLC este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul din prim-plan.

 

HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

IP 67

IP 67 indica gradul superior de protectie asupra factorilor externi si ofera protectie impotriva efectului de imersie, intre 15 cm si 1 m.