Sistem de alarma Paradox 3 zone cu sirena exterior KIT S4000 2P-EXTF6
719.99 RON

Sistem de alarma Paradox 3 zone cu sirena exterior KIT S4000 2P-EXTF6

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem de alarma Paradox cu centrala SP4000, cutie ME1, tastatura LED K636, 2 detectori de miscare 476+, contact magnetic, sirena de exterior HCF6A si 2 acumulatori 4Ah.

  • Cod produs KIT S4 2P-EXTF6
  • Brand Paradox
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Sistem de alarma Paradox 3 zone si sirena de exterior

Kitul de alarma Paradox contine:

• centrala de alarma SP4000 + cutie ME1

• tastatura LED K636

• 2 detectori de miscare 476+

• 1 contact magnetic

• sirena de exterior HCF6A

• 2 acumulatori 4 Ah

 Atentie - Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat

 

Centrala de alarma SP4000 are 4 intrari de zona sau 8 cu ATZ si suporta 32 zone radio in conjunctie cu RX1. Se poate folosi cu 2 partitii (sau 1 partitie daca se foloseste tastatura K636). Aceasta centrala are 1PGM pe placa si 12 PGM in total. Se poate programa via BabyWare.

Tastatura LED K636 are afisaj LED cu 10 zone, iar butoanele lumineaza pentru a indica o zona deschisa. De asemenea, are taste pentru armare/ somn / partial / dezarmat – luminate, pentru a indica starea partitiei. Are 1 intrare de zona. Dispune de 8 butoane de functii cu apasare rapida, zone clopotel setabile independent si 3 alarme de panica activabile de la tastatura. Se conecteaza la BUS pe 4 fire.

Detectorii de miscare 476+ au procesare analogica a semnalului. Pot face detectie volumetrica si au un senzor dual de inalta sensibilitate. Raza detectie a detectorilor este de 11 m si au un unghi de acoperire de 110 grade. Acestia au o functie de compensare automata a temperaturii.

Sirena de exterior HCF6A este autoalimentata cu carcasa dubla (policarbonat + metal), protejata la taiere cabluri si smulgere din perete autoalimentata. Accepta acumulator de 5Ah/12V sau 7Ah/12V si are 7 tonuri de alarma selectabile din jumperi. Aceasta sirena are 2 intrari separate de comanda (de exemplu se pot seta doua sunete diferite pentru alarme pe partitii separate): comanda de service (inhibare sirena in mod service) si comanda suplimentara pentru flash. Are iesire tip raport - in caz de difuzor defect, flash ars, acumulator descarcat, se activeaza o iesire care se poate cupla la o zona din centrala de alarma si transmite mai departe catre un dispecetat starea de avarie a sirenei. Performeaza un test dinamic al bateriei selectabil la 6 ore sau 24ore. Comanda universala - pozitiva sau negativa.