Detector de fum antiincendiu wireless Ajax
409.99 RON

Detector de fum antiincendiu wireless Ajax

|
Adauga intrebare
Descriere

Senzor de fum wireless Ajax care detecteaza fumul sau cresterile rapide de temperatura, chiar si neinsotite de fum. Integrabil in sistemul de alarma Ajax sau poate fi folosit si de sine statator, ca senzor standalone.

  • Cod produs FireProtectWH
  • Brand Ajax
Produs indisponibil

Descriere produs

Senzor de detectie fum si caldura inteligent si performant

 

Senzorul Ajax detecteaza imediat aparitia fumului, declansand o alarma. Mai mult, daca temperatura dintr-o incapere creste rapid (chiar si in absenta fumului) semnaleaza pericolul si declansand, de asemenea, o alarma.

 

Senzorul nu poate fi fraudat sau sabotat, el fiind proiectat sa reziste la astfel de tentative. Senzorul Ajax poate opera integrat in sistemul de alarma Ajax sau poate fi folosit de sine statator, ca senzor standalone (fara a fi necesara centrala de alarma Ajax). 

 

Este un senzor cu un consum eficient de energie, ciclul de viata al bateriei ajungand si la 3 ani. Comunica bi-directional cu centrala de alarmapentru verificarea calitatii semnalului si pentru a putea permite personalizafrea setarilor. Senzorul de fum Ajax poate fi controlat si poate transmite alarmele catre utilizator prin intermediul aplicatiei dedicate pentru smartphone. De asemenea, te alerteaza si atunci cand e nevoie sa il stergi de praf.

 

 

 

Instalare usoara, utilizare facila

 

Senzorul Ajax se integreaza foarte simplu in sistemul de alarma Ajax, scanand codul QR al acestuia. Functioneaza pe o distanta de pana la 2.000 de metri fata de centrala de alarma, indiferent ca este spatiu deschis sau se afla la un etaj diferit. Montajul se face aplicand pe spatele senzorului un suport, cu ajutorul caruia se prinde perete.