Router wireless TP-LINK Archer C60, Dual-Band
209.99 RON

Router wireless TP-LINK Archer C60, Dual-Band

|
Adauga intrebare
Descriere

Router Wireless Dual Band MU-MIMO AC1350 Archer C60. Ofera conexiuni Wi-Fi dual band simultane. Suporta standardul 802.11ac. 

 • Cod produs ARCHER C60
 • Brand Tp-Link
 • Taxa verde 0

209.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Router Wireless Dual Band MU-MIMO AC1350 Archer C60. Ofera conexiuni Wi-Fi dual band simultane. 

 

 

 

Experienta online impresionanta cu noul standard Wi-Fi

 

Archer C60 suporta standardul 802.11ac. Aceasta tehnologie este conceputa pentru activitati online cu trafic mare si ajuta la rularea aplicatiilor la viteze triple fata de standardul precedent, 802.11n. Rezultatul fiind eficient, cu Wi-Fi mai puternic, mai rapid si capabil sa dea frau liber dispozitivelor wireless.

 

 

 

 

 

Banda 5 GHz 867 Mbps

 

Banda de 5GHz ofera pana la 867Mbps pentru distractie fara intreruperi, pentru a putea face streaming HD, sa te joci online sau sa realizezi apeluri video, toate in acelasi timp, fara probleme.

 

 

 

 

Banda 2.4 GHz 450 Mbps

 

Banda de 2.4GHz 3x3 MIMO creeaza viteze Wi-Fi stabile si rapide la 450Mbps, facandu-l perfect pentru aplicatii de zi cu zi, cum ar fi trimiterea de emailuri, navigarea pe web sau ascultatul muzicii.

 

 

 

 

Acoperire organizata, stabilitate crescuta

 

Designul inovativ al acestui router Archer C60 include cinci antene, trei de 2.4GHz si doua de 5GHz. Antenele au fost aranjate alternativ special pentru a optimiza Dual Band-ul 802.11ac, care creeaza o transmisie cu acoperire maxima si interferente minime.

 • Control Parental eficient

   

  Supravegheaza copiii si angajatii prin limitarea accesului, controlat de părinți sau administratori. Foloseste blocarea URL-urilor pentru a limita cu usurinta nivelul de acces la web.
 • Guest Network

  Acesta permite vizitatorilor sa se conecteze la reteaua Wi-Fi, protejand intimitatea dumneavoastra. Faciliteaza partajarea, mentine securitatea.

 

 

 

 

Design elegant

 

Pentru a se potrivi cu tehnologiile sale avansate, Archer C60 introduce o textura eleganta si o non-culoare impecabila care se potriveste decorului modern al casei tale.

 

 

 

 

Instalare si administrare rapida

 

Configurarea routerului dureaza doar cateva minute datorita interfatei sale intuitive. Configuratia se face de asemenea rapid, chiar din mana dumneavoastra, cu ajutorul aplicatiei TP-Link Tether, care este cea mai usoara modalitate de acces si management al routerului prin intermediul smartphone-ului.

 

 

 

* Ratele maxime ale semnalului wireless sunt ratele fizice derivate din specificatiile IEEE Standard 802.11. Transferul de date wireless real si acoperirea wireless nu sunt garantate si vor varia ca urmare a

1) factorilor de mediu, inclusiv materiale de construcție, obiecte fizice și obstacole,

2) conditiilor de retea, inclusiv interferente locale, volumul si densitatea traficului, locatia produsului, complexitatea retelei si a retelei generale si

3) limitărilor ale clientilor, inclusiv performanta nominala, locatia, conexiunea, calitatea si starea clientului.  


* Utilizarea MU-MIMO necesita clientilor sa suporte MU-MIMO.