Router cu WiFi 6 dual band 2.4 si 5ghz, Gigabit, Xiaomi Mi AIoT Router AX3600 DVB4251GL
524.99 RON

Router cu WiFi 6 dual band 2.4 si 5ghz, Gigabit, Xiaomi Mi AIoT Router AX3600 DVB4251GL

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Router Wireless cu Wifi 6
  • IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax
  • Viteza totala de pana la 3 Gbps
  • Dual Band 2.4 si 5 GHZ
  • 2 frecvente cu un singur SSID
  • 7 antene wireless puternice

524.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Tehnologia viitorului la tine in casa!

Standardul de transmisie wireless Wifi 6 - 802.11ax este acordat doar celor mai performante echipamente wireless. Routerele cu wifi 6 sunt perfect compatibile cu toate dispozitivele, fie ele noi sau vechi. 

Wifi 6 permite viteze mai mari, cu un timp de raspuns redus de pana la 4 ori. Standardul combina tehnologiile OFDMA, MU-MIMO si BSS pentru a oferi performante de top, tuturor dispozitivelor conectate, in timp real.

router wireless cu wifi 6 802.11ax dual band 5ghz

2.4 si 5 ghz pe un singur ssid

1 SSID pentru toate dispozitivele

Uita de limitarile retelei de 2.4 GHZ si bucura-te de o viteza de pana la 3 GBps pe frecventa 5G.

Tehnologia Dual band integrata permite emisia de 2.4 si 5 Ghz utilizand acelasi SSID, iar dispozitivele se vor conecta automat pe frecventa necesara.

Microprocesor cu 6 nuclee pentru performante de top!

Platforma Qualcomm® Networking Pro 600 este o solutie de retea Wi-Fi 6 (802.11ax) care accepta pana la 6 fluxuri spatiale(wireless) de conectivitate Wi-Fi 6 si este conceputa pentru a satisface cerintele tot mai mari ale unei retele Wi-Fi din ce in ce mai aglomerate.

microprocesor pentru router Wifi6

4 Porturi LAN cu viteza de 10/100/1000 Mbps

Routerul are 4 Porturi care pot fi interconectate, sau 3 porturi LAN si 1 port WAN. Porturile au mufa RJ 45 si pot utiliza orice fel de conector, fie el din plastic, metal, pass-trough s.a.

Detecteaza automat locatia dispozitivelor si concentreaza viteza catre ele.

Tehnologia Beaforming detecteaza automat locatia dispozitivelor, cum ar fi telefoanele mobile si laptopurile din retea, imbunatatind semnalul in acea locatie si oferind o acoperire Wi-Fi eficienta pe o gamă larga si cu o calitate stabilă a semnalului.

router wireless cu 6+1 antene

Design modern, cu 6 antele wireless si o antena AIoT

Antena AIoT smart echipata pe routerul Wireless Xiaomi Mi AIoT Router AX3600 permite detectrea si conectarea mai simpla a dispozitivelor smart din gama Xiaomi, precum camere video, becuri, hub-uri s.a.

Cele 6 antene wireless permit transmiterea semnalului wireless chiar si prin cei mai grosi pereti din casa.

Securitate crescuta cu tehnologia WPA3

WPA3 (Wi-Fi Protected Access 3) reprezinta cea mai recenta generatie in domeniul securitatii pentru retelele Wi-Fi. Imbunatateste nivelul de securitate in comparatie cu standardul WPA2, foarte popular, dar invechit (lansat în 2004), mentinand totusi compatibilitatea cu versiunea de criptare precendta.

Pe langa encriptia performanta, routerul mai beneficiaza de alte carteristici de securitate precum Firewall, control parental, filtrare adrese MAC, s.a.