Range Extender Wireless, 300 Mbps, TL-WA850RE
89.99 RON

Range Extender Wireless, 300 Mbps, TL-WA850RE

|
Adauga intrebare
Descriere

TP-LINK TL-WA850RE este proiectat pentru a extinde acoperirea si pentru a imbunatati puterea semnalului retelei wireless existente, eliminand astfel zonele fara semnal. Cu viteza wireless N de 300Mbps. Dispozitivul are posibilitatea de a fi montat pe perete.

89.99 RON

In stoc
Termen de livrare estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

TP-LINK TL-WA850RE este proiectat pentru a extinde acoperirea si pentru a imbunatati puterea semnalului retelei wireless existente, eliminand astfel zonele fara semnal. Cu viteza wireless N de 300Mbps. Dispozitivul are posibilitatea de a fi montat pe perete.

Mai mult, portul Ethernet face ca TL-WA850RE sa functioneze ca un adaptor wireless pentru a transforma o retea cu fir, in una fara fir.

Imbunatateste puterea semnalului unei retele wireless existente, eliminandu-se zonele fara semnal. Cu viteza de 300Mbps folosita de catre standardul 802.11n, acest dispozitiv este ideal pentru vizionari video HD, streaming audio si jocuri online.

 

 

Sporiti-va reteaua wireless

V-ati saturat de „zona moarta” a Wi-Fi-ului? Extenderul TP-Link se conecteaza la router, fara fir, consolidand si extinzand semnalul. Dispozitivul reduce, de asemenea, interferentele semnalului pentru a asigura o acoperire Wi-Fi fiabila in toata casa sau la birou.

 

 

Configurare usoara si plasare flexibila

Apasati butonul WPS de pe router si butonul Range Extender de pe 850RE in termen de 2 minute pentru a va conecta cu usurinta la retea. Odata conectat la un router existent, puteti pur si simplu sa deconectati si sa conectati dispozitivul TL-WA850RE inapoi intr-o locatie, pentru cea mai buna calitate a semnalului si acoperire din casa dvs., fara a fi nevoie sa configurati din nou extensia.

 

 

Ethernet Bridge

Portul Ethernet unic al dispozitivului permite Extenderului sa functioneze ca un adaptor wireless pentru a conecta dispozitive cu fir, cum ar fi playere Blu-ray, console de jocuri, DVR-uri si televizoare de internet. In acelasi timp, dispozitivul poate partaja si reteaua wireless.

 

 

Indicator luminos 

5 lumini de semnalizare arata puterea semnalului pe care TL-WA850RE il primeste de la routerul existent, ceea ce va poate ajuta sa gasiti locatia potrivita pentru a amplasa autonomia.

 

Aplicatia Thether pentru o utilizare usoara

Utilizati orice dispozitiv mobil pentru a accesa si gestiona cu usurinta diverse functii, inclusiv modul "Night Mode" al functiei de control LED, care va permite sa va bucurati de un somn mai linistit.

 

 

 

Specificatii:

 

→ Modul Range Extender mărește impecabil semnalul wireless către zonele inaccesibile anterior sau greu de cablat

→ Dimensiunea în miniatură și designul montat pe perete facilitează desfășurarea și mișcarea flexibilă

→ Extindeți cu ușurință acoperirea wireless prin simpla apăsare a butonului Range Extender

→ Portul Ethernet permite Extenderului să funcționeze ca un adaptor wireless pentru conectarea dispozitivelor cu fir

→ Aplicația Tether permite accesul și gestionarea ușoară utilizând orice dispozitiv mobil

→ Funcția de control LED include un mod nocturn pentru un somn liniștit