[RESIGILAT] Camera exterior 2 MP Turbo HD Ultra Low Light EXIR varifocala DS-2CE16D8T-IT3ZF-R
244.99 RON 269.99 RON

[RESIGILAT] Camera exterior 2 MP Turbo HD Ultra Low Light EXIR varifocala DS-2CE16D8T-IT3ZF-R

|
Adauga intrebare
Descriere

Atentie! Produs resigilat. Produs testat, functional.

 

Produs cu urme de montare: zgarieturi fine. Stoc limitat.

  • Cod produs DS-2CE16D8T-IT3ZF-R
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
244.99 RON 269.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de exterior Turbo HD cu lentila varifocala si zoom motorizat

 

 

Camera Hikvision DS-2CE16D8T-IT3ZF este echipata cu un senzor de imagine de 2 MP si inregistreaza imagini la o rezolutie Full HD. Are o lentila varifocala de 2.7 - 13.5 mm cu zoom motorizat, care va permiteti sa ajustati unghiul de vizualizare in functie de nevoi: fie sa surprindeti imagini de ansamblu, fie sa va concentrati pe anumite detalii.

 

Camera are o carcasa rezistenta la conditii meteo nefavorabile, astfel ca nu veti intampina probleme la montajul in exterior, nici in conditii de ploaie, vant sau ninsori. Carcasa camerei este cotata cu un index de protectie IP67.

 

 

 

 

 

Vizualizare pe timp de noapte

 

 

Acest model de camera poate inregistra imagini in conditii de iluminare slaba sau pe timp de noapte pe o distanta de pana la 60 de metri. In plus, are o serie de carecteristici care imbunatatesc calitatea acestor imagini: EXIR 2.0, Ultra Low Light, Smart IR, DNR si True WDR. Aceste functii cresc performante LED-urilor cu infrarosu, pentru a putea beneficia de imagini cat mai clare pe timp de noapte. 

 

Cand se lasa seara sau cand gradul de iluminare scade semnificativ, camera porneste automat filtrul IR-Cut, pentru a asigura o calitate continua a imaginilor, indiferent de conditiile mediului inconjurator.