[RESIGILAT] Camera 4 in 1 Full HD 1080p Safer Starlight IR 40 metri lentila fixa 2,8mm
99.99 RON 179.99 RON

[RESIGILAT] Camera 4 in 1 Full HD 1080p Safer Starlight IR 40 metri lentila fixa 2,8mm

|
Adauga intrebare
Descriere

Comanda produsul resigilat. Produs testat, functional!

 

Stoc limitat.

  • Cod produs SAF-BM2MP40F28ST-R
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Ce este tehnologia Starlight si ce avantaje ofera?

Camerele STARLIGHT care sunt dotate cu acest tip de senzor (SONY STARVIS) pot vedea clar obiecte chiar si in cea mai slaba lumina – in mod normal peste 0.01 Lux. Acest model de camera ofera imagini de o calitate superioara pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 40 de metri. Senzorul STARVIS poate fi asemanat cu retina ochiului uman, care este sensibil la lumina ambientala, iar calitatea imaginilor este determinata de cata lumina poate utiliza senzorul impreuna cu lentila camerei. 

 

Avantajele camerelor Starlight

• Camerele Starlight produc imagini clare

Camerele Starlight au un sensor extrem de sensibil si lentile care garanteaza imagini la o calitate superioara pe timp de noapte la rezolutie Full HD 1080p. Pentru a garanta calitatea imaginilor pe timp de noapte, adica vei putea identifica clar toate detaliile de care ai nevoie, camerele Starlight folosesc propriul algoritm inteligent pentru a genera imagini, ori alb-negru ori color, in functie de conditiile de iluminare ale mediului inconjurator.

 

• Camerele Starlight pot vedea pe distante mai mari  

In comparatie cu camerele cu LED-uri infrarosu care se bazeaza pe reflexia lumini infrarosie pentru a produce imagini, camerele Starlight colecteaza lumina naturala, la fel ca ochiul uman. Astfel, aceste camerele pot vedea pe distante mai mari, de exemplu: oameni pe partea opusa a strazii sau un semn stradal.

 

 

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm 

Acest model de camera Safer de exterior are o lentila fixa de 2.8 mm. Aceasta camera poate oferi, in aceasta configuratie, un unghi de supraveghere mare. Astfel, cu aceasta camera veti putea obtine imagini de ansamblu asupra zonei pe care doriti sa o supravegheati. Este o camera potrivita pentru monitorizarea spatiilor precum: sali de cursuri, sali de asteptare, spatii de birouri, institutii publice, magazine etc.  

 

ATENTIE ! Camera vine implicit in tehnologia HDCVI. In cazul in care aveti un DVR mai vechi, care nu este PENTABRID/TRIBRID si nu suporta tehnologia HDCVI atunci pentru a putea schimba camera in alta tehnologie TURBO HD, AHD, CVBS trebuie sa achizitionati telecomanda DAHUA PFM820.