Camera IP miniPTZ IP WIFI zoom motorizat 2,7-11 mm 1080P Starlight
894.99 RON 950.99 RON

Camera IP miniPTZ IP WIFI zoom motorizat 2,7-11 mm 1080P Starlight

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera ip miniPTZ IP WIFI zoom motorizat 2,7-11 mm 1080P Starlight Dahua SD29204UE-GN-W, dotata cu un senzor de inalta rezolutie de foarte buna calitate. Modulul Wi-Fi utilizat permite telecomunicatia cu camera, la o distanta de maxim 50 m.

  • Cod produs SD29204UE-GN-W
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP miniPTZ IP WIFI zoom motorizat 2,7-11 mm 1080P Starlight Dahua SD29204UE-GN-W

 

Camera IP dotata cu un senzor de inalta rezolutie de foarte buna calitate. Camera este astfel excelenta pentru sistemele de monitorizare unde este necesara identificarea persoanelor sau a vehiculelor. 

 

Iluminatorul IR inclus permite vizionarea pe timp de noapte. Raza de actiune a iluminatorului IR indicata de producator depinde de conditiile atmosferice (transparenta aerului, a mediului, culoarea peretilor, adica asa-zisul coeficient de reflectie a scenei). 

 

Modulul Wi-Fi utilizat permite telecomunicatia cu camera, la o distanta de maxim 50 m. 

 

 

 

Pan Tilt Zoom – PTZ

 

PTZ este o caracteristica a unei camere de supraveghere de a se misca motorizat, manual sau automat in mai multe directii oferind si posibilitatea de zoom.

 

- Rotire in plan orizontal (Pan)

- Inclinare in plan vertical (Tilt)

- Aproprierea imaginii (Zoom) pentru observarea detaliilor aflate la distante mari.


Directia de miscare a camerei, se poate controla de la distanta prin intermediul unui joystick, NVR, browser de internet sau aplicatia IVMS/Hik-Connect. Acopera zone mari de supraveghere si inregistreaza fara interventia directa a utilizatorului conform unui plan stabilit.

 

 

 

Tehnologia Starlight

 

Pentru camerele din seria "Starlight" este suficienta o iluminare slaba pentru a obtine o imagine in culori de foarte buna calitate. Aceasta tehnologie ofera cea mai buna sensibilitate la lumina, captand detalii despre culoare in lumina scazuta pana la 0,005 lux. Camera utilizeaza un set de functii optice pentru a echilibra lumina in intreaga scena, rezultand imagini clare in spatiile intunecate.

 

 

 

 

WDR


Camera de supraveghere realizeaza imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminare prin contrast, folosind tehnologia WDR. Aceasta este o caracteristica care ofera camerei de supraveghere posibilitatea de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

 

 

 

 

Compresie H.265+

 

Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/ decoding mai sofisticat.

 

 

 

 

3D DNR

 

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine, in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere. In special, se reduce zgomotul care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR, care este un circuit de reducere a zgomotului digital, capabil de a reduce zgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contrastul de culori.

 

 

 

 

Back Light Compensation - BLC

 

Functia BLC este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul din prim-plan.

 

 

 

 

HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

 

 

 

Detectie la trecerea unei linii imaginare

 

Functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.

 

 

 

 

Detectie la miscare

 

Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

 

 

 

Detectia fetei

 

Prin aplicarea tehnologiei de detectare a fetei, camera de supraveghere poate detecta precis trasaturile faciale umane, le poate analiza si declansa alarma, daca este setata una.